- Forum >
- Temat: Duolingo >
- 100 dni 10 poziom
100 dni 10 poziom
1460
Dzięki Duolingo codziennie od 100 dni uczę się angielskiego. Dni z rzędu bardzo mnie motywują, żeby zawsze zajrzeć i zrobić chociaż powtórkowy test za 3 XP a czasami więcej. Mam nadzieję, że na 200 dni będzie 20 poziom muszę tylko wytrwać!!
8 komentarzy
Niewiem czy pamiętasz ale na początku zaznaczałeś trudność, są 4 poziomy latwy sredni trudny i szalony i kazdy z tych poziomow ma wyznaczoną ilość punktów żeby zaliczyć dzień z rzędu ( 10, 20, 30 i 40 pkt) ile wybrałeś? Ja ze względu na to że mam dużo czasu wybrałem poziom szalony lecz to i tak dla mnie mało (dzisiaj zamiast 40 zrobiłem 150 pkt takze... ale 100 dni to dużo, gratulacje, ukończyłeś drzewko całe już?
1460
Thanks, nie mam jeszcze całego drzewka, ale cały czas jest złote, bo na bieżąco wzmacniam tematy, 41% zaawansowania, ale mam nadzieje ukończyć na 200 dni. Dla mnie wersja minimum jest najlepsza, bo jak mam więcej do zrobienia to zaraz lenistwo się budzi i licznik już raz mi się skasował, teraz cały czas mam wykupione zamrożenie na 1 dzień i często robię test przed północą, a następny chwilę po północy, takie małe oszustwo!