https://www.duolingo.com/profile/cselida

Enyém lett az Aranybagoly

Végre megkaptam. Nagyon sokat dolgoztam érte. Teljesen kezdő szintről indultam csupán csak a tanulás öröméért, hiszen 60-on felül már csak egy cél van, frissen tartani a memóriát. A mindennapi tanulás nagyon fontos részévé vált az életemnek, és még nagyon- de nagyon sokat kell gyakorolnom azért, hogy meg is értsem az angolt, és bár megkaptam az aranybagolyt, de még nem hiszem, hogy megérdemlem, de ugyanolyan lendülettel folytatom, mint ahogy elkezdtem.

September 2, 2015

10 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Abenhakan

Már hogyne érdemelnéd meg! Itt aztán nincs kerülőút, okosba megoldás, stb. ha megvan, akkor az a tiéd és abszolút megdolgoztál érte. Amúgy ezt a hatvan dolgot nem is nagyon értem, azt hiszem sokkal jobb véleménnyel kellene lenned magadról. Mondjuk tűzd ki az a célt, hogy 70-ig kétévente megtanulsz itt egy nyelvet - a következőket persze már angolon keresztül - utána pedig egész Európából tudod fogadni az udvarlókat, nyelvi akadálya legalábbis nem lesz...:-).

September 3, 2015

https://www.duolingo.com/profile/cselida

Köszönöm a bíztatást, és pontosan ez a cél. Én már biztos, hogy nem tudok leállni a nyelvtanulással, most hogy megéreztem az izét. :)

September 3, 2015

https://www.duolingo.com/profile/peter.kristof.hu

Gratulálok a teljesítményhez! Ráadásul 355 napos szériával, zsinórban tetted meg ezt, tehát 10 nap híján egy év.
Azért a memória frissen tartása mellett legyenek más terveid is szellemi téren! Egyébként én a tanulással próbálom elkerülni az Alzheimer-kórt :)

September 2, 2015

https://www.duolingo.com/profile/cselida

Köszönöm szépen :) Remélem, ha sokat tanulok, engem is elkerül a Demencia, és az Alzheimer kór. :)

September 2, 2015

https://www.duolingo.com/profile/HamooFlash5

Gratulálok a bagolyhoz, és a sok kitartáshoz. Sok sikert a továbbiakban is!

September 2, 2015

https://www.duolingo.com/profile/cselida

Köszönöm szépen, és én is sok sikert kívánok :)

September 2, 2015

https://www.duolingo.com/profile/adotoktat

Gratulálok, és újabb örömöket kívánok az angol nyelvvel való kapcsolattartásban (is)! Neked hol van lehetőséged "élőben" használni a megszerzett tudásod?

September 3, 2015

https://www.duolingo.com/profile/kvtaros

Szívből gratulálok! Jólesik látni, hogy nem vagyok egyedül az "őrültek" táborában ;-) További kitartást és sok sikert!!!

September 3, 2015

https://www.duolingo.com/profile/MagdolnaHorvath

Bizony nem vagy "egyedül"! :-)))))))))))))))))

September 3, 2015

https://www.duolingo.com/profile/agnespauline

Ugyanígy vagyok én is. 63 évesen csak az agyműködésem javítására kezdtem tanulni 214 napja. Sajnos fogalmam sincs milyen messze vagyok az aranybagolytól,de izgat a megszerzése, és most már kezdem élvezni, hogy félig-meddig tudok angolul./ 17.szinten és 58%-on állok./ Az a meglátásom, hogy a mai világban nem lehet boldogulni angol nyelvismeret nélkül.

October 30, 2015

Kapcsolódó fórumok

Tanulj angolul mindössze napi 5 percben. Ingyen.