https://www.duolingo.com/profile/n.agy.agi

Hogyan lehet több zászlócskám?

Sziasztok! Alapvetően angoltanulással kezdtem, szinte már függő lettem :-). Felbuzdulva a hozzászólásokon én is megnéztem, hogy a németet hogyan tudom megugrani - új dimenziók nyílnak előttem, úgy érzem. Azonban azt nem találom, amit valahol olvastam, hogy hogyan lehet egyszerre több zászlócskám (gondolom, akkor könnyebb lenne váltani is a tanfolyamok között). Köszönöm előre is a segítséget!

October 1, 2015

3 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/knoorbi

Szia! A tanulandó nyelveknél lehet felvenni újabbakat. Magyarul csak angolt tudsz tanulni. Kiválasztod, hogy angolul tudsz és németül akarsz tanulni. Visszaváltani ugyanilyen módszerrel lehet.

October 1, 2015

https://www.duolingo.com/profile/n.agy.agi

szia! Köszi a választ. Igen, ez sikerült nekem is, csak az én nevem mellett ettől nem jelent meg a német zászló, csak az angol. Ha átlépek a német leckébe, akkor német zászlóm van, és nincs angolom. Ha visszalépek, fordítva. :-(

October 2, 2015

https://www.duolingo.com/profile/knoorbi

Lehet, hogy el kell érni valamelyik szint végére és akkor itt látszik. Pár hete véletlenül felvetem a hollandot a nyelvek közé és nem látszott nekem sem. Mondjuk nem is kezdtem el tanulni.

October 2, 2015
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.