https://www.duolingo.com/profile/Killerke2012

Spanyol nyelv magyarul beszélőknek.

Helló! Egy nagyon nagy kérésem lenne. Ha valaki tud folyékonyan, anyanyelvi szinten spanyolul és magyarul, kérem csinálja meg a tanfolyamot magyarul beszélőknek. Mert persze, lehet tanulni spanyolt angolul, de ha magyarul is lehetne, nem kéne lefordítani az angolt még magyarra, hogy tudjam mit mondok spanyolul és fordítva. Előre is köszönöm, a spanyolul tanulni vágyók nevében.

October 11, 2015

5 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/DPP1ENG

Szia!

Szerintem jobban jársz hosszútávon, ha angolról tanulod. Én pl. annak idején megcsináltam az angol kurzust, és utána gond nélkül váltottam hollandra és spanyolra.

October 12, 2015

https://www.duolingo.com/profile/cat.e.rina

Nagyon hosszú idő, mire egy nyelv bétába kerül. Még el sem kezdték a spanyolt magyarul beszélőknek. Szóval ha fontos, akkor angolból tanuld, legalább ez utóbbit is gyakorolod. Nulla spanyol tudásról indulva, elég szépen lépegettem a spanyol fán és sokat javított az angolomon is. Jobban ment mint a francia, amiből elvileg van négy évnyi alapom. Nincs még meg sem a spanyol sem a francia baglyom, de kevesebb gyakorlással jobban állok spanyolból mint franciából.

October 14, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Sandokan13

Azért lássuk be (gondolom neked sikerült, csak hátha akik még egyiket sem tanulták, nekik nem egyértelmű), hogy a francia mind szóösszetételében (kifejezésmódjában), mint ragozásában bonyolultabb, mint a spanyol. A franciánál nekem is van elvileg négy év alapom megfejelve egy érettségivel, mégis találtam és folyamatosan találok olyan dolgokat, amikre egyáltalán nem emlékszem, hogy tanultuk volna. Vagy csak túl sok volt a több, mint 20 év kiesés, ugyanis azt (a franciát) nem nagyon volt alkalmam élesben gyakorolni.

October 14, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Killerke2012

Én ezt megértem, de azért mégis kár hogy még el sem kezdték ezt fejleszteni. Jelenleg én is angolul tanulom a spanyolt, és igen. Lehetséges hogy tényleg jobban fejlődik mindkét nyelv. Szóval nem hülyeség, csak azért így mégis nehezebb mint magyarul.

February 11, 2016

https://www.duolingo.com/profile/MilFaa

Én az angol spanyolt gyakorlom. Nem olyan rossz. Ha nem tudom az angol szó jelentését magyarul, akkor beírom a fordítóba. Ennyi az egész. A németnél is ezt csinálom.

August 10, 2018
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.