https://www.duolingo.com/Makuka0

a napi célnál alapra állítottam, mégis képtelen vagyok magam utolérni. Saját tempót akarok, hogy kel

3 éve

8 hozzászólás


https://www.duolingo.com/biktopx

A napi cél beállítása csak a szériádra van hatással. A többire csak a gyakorlás lehet a "gyógyír".

3 éve

https://www.duolingo.com/Makuka0

köszönöm h válaszoltál. Nagyon bosszant, mert saját tempót szeretnék, így nem tudok a végére érni, ha naponta kb. 5 komplett témakört kell megcsinálnom. nincs időm, sem szükségem, ez nem az én tempóm! kb. 1 óránál többet nem tudok vele foglalkozni. el sem hiszem, hogy nem vmi hiba okozza nálam. Azért még1x köszi!

3 éve

https://www.duolingo.com/cat.e.rina
cat.e.rina
  • 25
  • 15
  • 15
  • 11

Ha alapra állítottad, akkor a széria tartásához csak napi 10 pontot kell szerezned. Ha naponta egy órát duozol, akkor ez biztosan megvan. Ha napi egy óra gyakorlás ellenére nem sikerül aranyban tartanod a fát, akkor nem stabilak a a korábbi leckék. Javaslom, hogy ne külön-külön gyakorold a már megkezdett témákat, hanem a halványabb ismeretek gyakorlása "gombot" válaszd. Ez vegyesen dobja a kérdéseket és tapasztalatom szerint tovább megőrzi a frissességét egy ilyen módon ismételt lecke. Igaz, hogy nem is mindig elég egy ilyen elvégzése ahhoz, hogy bármelyik lecke is frissüljön. Cserébe van olyan, hogy akár három is. Ne keseredj el! Jó lesz és lesz baglyod is, csak ne add fel! ;)

3 éve

https://www.duolingo.com/biktopx

Az alapszinten 1 pont kell. ;)

3 éve

https://www.duolingo.com/cat.e.rina
cat.e.rina
  • 25
  • 15
  • 15
  • 11

De csak PC-n. Ios appon a minimum 10 pont.

3 éve

https://www.duolingo.com/Makuka0

Nem igazán értem én ezeket a pontokat. alapszíntre állítottam át, hogy a sárga tehát megoldott feladatok legyenek túlsúlyban, ne a színesek (megoldatlanok), de minden nap visszakerülök ugyanazokhoz a feladatokhoz, amik már a könyökömön jönnek ki. Nem minden nap tudok gyakorolni, de elég sokat, mégsem tudom bepótolni ha máskor próbálok többet, az sem számít.

3 éve

https://www.duolingo.com/MagdolnaHorvath

Szerintem valahol elvesztetted a fonalat :-) Vagy a 17 szintnél rám is ez vár ? :-) Amit írtál az nekem egy kicsit zavaros :-) Többször elovasva sem értem. 1.) Azt írtad, hogy azért állítottad alapszíntre, mert a sárga feladatok legyenek túlsúlyban ????? A kettő között nincs ilyen összefüggés !!!! Az alapszint teljesítéséhez 1 pont kell. De pl egy könnyű lecke ismétlése is minimum 3 pont. Ez a beállítás arra jó, ha nincs lingotok pontod és kevés időd van pl 10 perc. Akkor egy "színek" leckével kisegíted magad.:-) 2.) Nagyon összevártad az ismételni valókat vagy az új leckéidben sokat tévesztettél a régi anyagból, azért kaphattál több ismétlést. Múltkor így jártam. Ilyenkor hamarabb visszasárgul, ha a téma átfogó ismétlését választod. De ne add fel olyan szép szinten vagy ! :-)

3 éve

https://www.duolingo.com/Makuka0

Köszönöm, a biztatást, most éppen megvígasztalódtam, mert megmakacsoltam magam, és órák óta csinálhatom már, az egész végére értem. Abban igazad van, hogy nem értettem az egészet. én nem akartam lingotokat, boltokat, beállításokat, csak csinálni a feladatokat, és lassan ment. most mérgemben nem álltam föl, amíg véletlenül befejeztem.. Köszönöm mindenkinek!

3 éve
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.