- Форум >
- Тема: Duolingo >
- Українська для тих хто знає р…
Українська для тих хто знає російську - шукаю однодумців бажаючих долучитися до створення курсу
Доброго дня! Чимало моїх російськомовних друзів з України висловлюють бажання вивчати українську або ж удосконалювати її знання.
Тож питання до громади - чи є бажаючі взяти участь у створенні курсу "Української для тих хто знає російську"? Я подав заявку у інкубатор на створення такого курсу, але необхідно мати команду, бо один у полі не воїн. Тож шукаю однодумців.
42 коментарі
Дякую усім хто відгукнувся. Необхідна вимога для того щоб курс відбувся - це наявність щонайменше двох волонтерів на те щоб бути модераторами курсу. Скажіть, чи хтось подавав заяву на модератора? Звісно модератором має бути той, хто вже бере активну участь у Дуолінго. В ідеалі було б заручитися підтримкою модераторів "курсу української для тих хто знає англійську". Чи хтось із ними знайомий і міг би обговорити можливість їхньої участі?
382
Я подавав заявку давненько. І проходу українську для англомовних. Та чомусь тиша біля пів року.
382
Подавайте заявку. Думаю, якщо набереться критична кількість заявок - комусь та дадуть право модерувати.