https://www.duolingo.com/profile/Creagirl

meerkeuzevragen

Heeft iemand nog dit probleem.

De laatste 2 of 3 dagen worden al mijn meerkeuzevragen als fout beoordeeld. Eerst worden ze goedgekeurd. Als de oefening af is, overloop ik alles nog even om te zien wat er eventueel fout was, zodat ik er van kan leren.

Bij de meerkeuzevragen wordt steeds getoond dat ik alle 3 de mogelijkheden aangeduid heb en dat er uiteraard maar 1 (soms 2) goed van zijn. Maar als dan het juiste antwoord weergegeven wordt, dan krijg ik precies het antwoord te zien dat ik zelf aangeduid heb. Dus al duid ik er maar 1 aan, in het overzicht wordt steeds weergegeven dat ik er 3 aangeduid heb en dat klopt niet. In plaats van 20 correcte antwoorden (als je tegen de klok werkt), wordt dan aangeduid dat het maar 16 of 17 correcte antwoorden zijn. En dat kan niet, omdat ik de meerkeuzevragen correct opgelost hebt.

Is dit een 'bug' in het systeem of zo? Graag reactie hierop met een eventuele oplossing, aub. Alvast bedankt! Groetjes.

November 12, 2015

2 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/Multitaal

Ja, het is een bug. Zelf kwam ik deze vandaag voor het eerst tegen. Op het Engelstalige forum stikt van de meldingen hierover. Bijvoorbeeld hier: www.duolingo.com/comment/11642483

Maar ze werken er nu blijkbaar aan. www.duolingo.com/comment/11651962


https://www.duolingo.com/profile/Creagirl

Multitaal, dank je wel voor je antwoord. Ben blij dat ik hier niet alleen mee sta en dat men nu aan deze 'bug' aan het werken is, want ik vind het knap vervelend en wordt er zelfs zenuwachtig van.

Verwante discussies

Learn a language in just 5 minutes a day. For free.