1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: English
  4. >
  5. sterktestreepjes

https://www.duolingo.com/profile/Anietster

sterktestreepjes

Het lijkt erop dat DL mijn testresultaten niet verwerkt. Als ik mijn sterke moet verbeteren en ik doe dat met goed resultaat en ik log uit en later weer in, dan staat-ie weer 'open'. Nu al diverse keren meegemaakt. Ok, je leert veel van herhaling, maar hier word ik wel moe van..

Inmiddels zijn we een maand verder... dank iedereen voor het reageren (zie hieronder). Inmiddels heb ik geleerd dat de PC-versie uitgebreider is dan de App voor de telefoon, dat je 1000 XP nodig hebt om een level te stijgen, dat je meer XP's kan scoren als je met de klok/op tijd speelt (kopen met lingots) en dat er 25 niveaus zijn. Wat betreft de sterktestreepjes blijken die niet noodzakelijk om verder te kunnen (maar voor mij zijn ze heel belangrijk voor het 'inslijpen' ). En gaandeweg heb ik zelf gemerkt dat je soms domweg een oefening vaker moet doen om je sterktestreep te krijgen. That was it!

November 16, 2015

25 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/MaximBijnens

Normaal zou je als je een vaardigheid 'sterker' maakt alle streepjes terug moeten komen. Het kan ook zijn dat je gewoon geen goede resultaten had en daardoor nog is moet doen. Als dit probleem nog eens voordoet, laat het dan zo. Oefen het dan af en toe eens, maar doe gewoon door. Je word niet tegengehouden als je een vaardigheid niet goed genoeg kent! Als ik jou was zou ik het toch soms oefenen, maar weeral: niet noodzakelijk! Ik heb nu geen enkele vaardigheid die niet sterk genoeg is, maar waarschijnlijk zal dit ook komen. Het kan ook zijn dat je misschien veel fouten had en dat daardoor je vaardigheidsmeter sneller daalt. Er moet wel een oorzaak zijn! Wil je een bericht terug sturen als het terug werkt?


https://www.duolingo.com/profile/TjauZ

Ik vraag me ook af wanner ik verder kan ,ik ben nu steeds mijn vaardighed aan het oefenen. Is niet mis mee hoor maar hoelang gaan we daar mee door? :-)


https://www.duolingo.com/profile/snoopysam

Hoi ik weet niet hoe je DL speelt maar ik ervaar een groot verschil tussen het spelen op mijn I pad of laptop Laptop is uitdagender en moeilijker en ga je na een x aantal punten door naar het volgende niveau


https://www.duolingo.com/profile/TjauZ

Ik leer uitsluitend op mijn laptop ,dus ik kan niet over een verschil meepraten :-) groet TjauZ


https://www.duolingo.com/profile/Anietster

Ik gebruik ook alleen de laptop, dus kan ook niet vergelijken. Kom er nu wel achter dat je soms een paar keer moet versterken voordat de streepjes zich helemaal sluiten (5/5). Kwestie van volhouden dus. Overigens, ik zie 14 bij jouw Engels staan. Hoeveel niveaus zijn er eigenlijk? (ik dacht maar 11)


https://www.duolingo.com/profile/TjauZ

Beste Anietster, sorry maar daar heb ik eigenlijk niet op gelet en ook niet hoeveel nievaus er zijn ik zal er eens op letten als ik al op 14 zit terwijl er maar 11 zijn dan zou ik wel héél goed zijn haha maar dat valt mee hoor . Groet


https://www.duolingo.com/profile/snoopysam

hoi je kunt in ieder geval tot level 25 .


https://www.duolingo.com/profile/HumorHoofd1

Ja dat heb ik ook wel eens meegemaakt. Vervelend is dat hé! Maar ja, voor DL is het ook lastig om een goed systeem te progammeren. Misschien kun je de volgende keer dat je een bericht schrijft van iets dat je vervelend vind ook een suggestie erbij schrijven. Dit zal DL waarschijnlijk erg helpen om met je klacht iets te ondernemen.


https://www.duolingo.com/profile/Anietster

Tja, dat kon toen nog niet, ik had werkelijk geen idee, Humorhoofd. Maar als je de rest van de discussie leest zie je dat Tjauz en ik gaandeweg meer van 'het systeem' gaan begrijpen. En alle lof voor DL, ik waardeer dit programma zeer (mocht je denken van niet).


https://www.duolingo.com/profile/TjauZ

Ook ik vind het een prima programma, heerlijk in een eigen tempo leren wat wil je nog meer ?


https://www.duolingo.com/profile/HumorHoofd1

Nee, iedereen heeft wel wat met DL. Het is een topapp. Maar wat in deze discussie ook al aangeduid word. Het is nog niet perfect. Ook is het jammer dat er geen nieuwe talen komen om te leren als je Nederlands bent. Je kan nu wel vanuit het Engels oekrains en zo doen maar dat is toch een stuk lastiger dan vanuit het Nederlands.


https://www.duolingo.com/profile/TjauZ

Ik heb er wel veel aan om de vaardigheden te versterken ik heb het zelfs nodig :-) ik ben niet een snelle leerling maar dat hoeft ook niet ik heb alle tijd. Het is herlijk zo te studeren,compliment DL.


https://www.duolingo.com/profile/HumorHoofd1

Iedereen op zijn eigen manier


https://www.duolingo.com/profile/TjauZ

Gelukkig Nieuwjaar allen :-)

Leer Engels in slechts 5 minuten per dag. Gratis.