Duolingo is the most popular way to learn languages in the world. Best of all, it's 100% free!

https://www.duolingo.com/migenahoxha

I speak Albanian and I want to learn English

Will Duolingo consider this?

17
2 years ago

4 Comments


https://www.duolingo.com/jimnicholson
jimnicholson
 • 24
 • 24
 • 22
 • 14
 • 4
 • 4
 • 2
 • 2
 • 1224

I have no idea... but if you know anyone that could contribute to this, get them to apply here: https://incubator.duolingo.com/apply

6
Reply2 years ago

https://www.duolingo.com/Knoxienne
Knoxienne
 • 25
 • 25
 • 25
 • 25
 • 25
 • 25
 • 25
 • 25
 • 25
 • 25
 • 25
 • 25
 • 24
 • 23
 • 23
 • 21
 • 21
 • 20
 • 19
 • 18
 • 15
 • 14
 • 13
 • 12
 • 11
 • 11
 • 6
 • 1788

An Albanian course would be nice too! :)

5
Reply2 years ago

https://www.duolingo.com/ijoni
ijoni
 • 25
 • 11
 • 11
 • 10
 • 7

As nuk e çajnë kokën fare. Ka mbi 2 vjet që iu kam kërkuar të krijoj një kurs Anglishteje për Shqipfolësit dhe një kurs Shqipeje për Anglishtfolësit dhe nuk e lëvizin tymin fare. Janë të zënë duke shtuar ca gjuhë koti si Klingon.

4
Reply2 years ago

https://www.duolingo.com/BLRT2000
BLRT2000
 • 25
 • 18
 • 8
 • 5

Ndoshta edhe ne nuk shtypim sa duhet!

0
Reply1 year ago