1. Forum
  2. >
  3. Subiect: Duolingo
  4. >
  5. Cum sa trec de la un curs la …

https://www.duolingo.com/profile/RaduCSerban

Cum sa trec de la un curs la altul mai usor.

Salut. Urmez doua cursuri: invat engleza prin limba romana si germana, prin engleza. Dar de fiecare data cand vreau sa trec de la unul la altul, trebuie sa dau click pe steag, apoi pe adauga curs nou si sa bifez ca vorbesc engleza, iar apoi sa aleg germana. Mi-ar placea sa pot face schimbul mai usor, adica sa imi ramana cele 2 steaguri sus, langa poza de profil si sa selectez din doua clicuri celalalt curs. Nu se poate, din moment ce la acestea doua am progrese? Multumesc. Radu C. Serban

November 26, 2015

3 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/ProDuoExtra

En-ro sunt puse la un loc. Daca faci mai multe limbi cum ar fi franceza, spaniola, germana...cand apesi sa faci de exemplu germana, atunci celalalte limbi se pun automat la steag sus langa profil, dar daca vrei sa faci engleza-romana, aici trebui sa schimbi pentru ca sunt puse separate. Doar engleza este separata de celelalte. Orice nelamurire ma poti intreba.

November 27, 2015

https://www.duolingo.com/profile/RaduCSerban

Ok. Mersi tare mult. Sterg eu comentariul peste cateva zile (ai 1 lingot cadou). :)

November 27, 2015

https://www.duolingo.com/profile/ana854416

Sunt Adela, Învăț Engleza si sunt intr-o serie de 58 de zile... nu mai găsesc pagina cu exercitiile ,,As vrea sa continui sa exersez. Ma poate ajuta cineva?

September 13, 2019
Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.