1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: Duolingo
  4. >
  5. Wat vinden jullie van duoling…

https://www.duolingo.com/profile/sarazziba

Wat vinden jullie van duolingo?

December 18, 2015

21 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/Englishiwan

erg leuk om te oefenen maar je kan als je nederlands bent alleen engels doen er moeten meer talen voor nl komen


https://www.duolingo.com/profile/NicoleRitaMarie

Dat vind ik jammer ... maar ik doe het als volgt: Ik probeer Engels te leren via Engels-Nederlands en mijn Frans probeer ik dan via Frans-Engels te leren ... op deze manier hoop ik dan die beide talen een beetje onder de knie te krijgen.


https://www.duolingo.com/profile/michouxe

Op dit moment ben ik erg ontmoedigt ! Mijn geheugen laat me erg in de steek ......ben ik alleen of zijn er nog zo 'n gevallen?


https://www.duolingo.com/profile/daantjepierik

leuk, maar er moeten meer talen komen voor nederlandse mensen


https://www.duolingo.com/profile/liaemmenho

Het is erg leuk om te doen.Alleen hoe nu verder? Had nog wel even door willen gaan.Maar het stopt naar 12 lessen.


https://www.duolingo.com/profile/_Inge_

Ik vind Duolingo echt heel erg leuk, je leert engels goed! Alleen ik vind dat er meer talen moeten geleerd kunnen worden vanuit het nederlands via Duolingo!


https://www.duolingo.com/profile/jasperroest

Nederlands is relatief kort geleden uitgekomen op Duolingo (uit mijn hoofd iets meer dan een jaar, denk ik)... maar als ik zo kijk hoe snel en op welke manier deze site zich de afgelopen vier jaar heeft ontwikkeld dan verwacht ik dat er ook snel Nederlands naar andere talen uit gaat komen (dat gebeurt ook al bij veel andere talen, zoals Duits voor Italiaans sprekenden, Duits voor Frans sprekenden, etc. etc.). Als jij vloeiend een andere taal spreekt (van Fries tot Spaans) kun je je natuurlijk zelf als vrijwilliger aanmelden! :)


https://www.duolingo.com/profile/_Inge_

Inderdaad, ik hoop dat Duolingo gauw vooruitgang boekt in het Nederlands.


https://www.duolingo.com/profile/Daan_vdh

leuk echt een super site om te oefenen, alleen vind ik het jammer dat ik niet vanuit het Nederlands andere talen kan leren (dat is al zo vaak gezegd :D).


https://www.duolingo.com/profile/fietslies

Ik blijf maar steeds de zelfde oefeningentjes doen en het schiet niet op. Heb er eigenlijk een beetje genoeg van want ik kom zo niet verder. Mijn nieveau is hoger maar weet niet hoe ik dit kan aanpassen


https://www.duolingo.com/profile/abewdejong

door de tussen testen te proberen ga je sneller door (dus niet altijd die bolletjes)


https://www.duolingo.com/profile/abewdejong

Geweldige stimulans om m'n talenkennis van Engels, Duits, Frans, en Russisch te activeren en uit te bouwen tot redelijk niveau.


https://www.duolingo.com/profile/abdirizak5

Het is wel erg leerzaam, maar Met een Reeksbevriezing (sterkte) blijft niet hetzelfde , als er een dag geen activiteit is. dan moetje een dag of twee dag reeks opnieuw doen, dat vind echt iritant. Ik ben zo druk met school. werk, en haal ik elke dag een reeks of twee reeks in., wanneer ik reeks inhaal, dan heb ik geen zin naar een nieuwe oefening te beginnen, dus soms zit ik hele week reeks inhalen haha, vandaar geen voortgang. hoe kan ik dit probleem oplossen? wil ook graag verder leren met het engels.


https://www.duolingo.com/profile/jasperroest

Hm ik herken niet wat je zegt, misschien is het nieuw en heb ik het gemist, maar waarom moet je reeks opnieuw doen? Je hoeft niet alles op "goud" niveau te houden om door te kunnen. Goed maar ik ben gisteren pas teruggekomen na 5 maanden en heb nog geen streak freeze hoeven gebruiken, dus wie weet is het nu anders. Hoe dan ook, als je een taal wilt leren is herhaling best wel goed.

Ik zie zelf Duolingo als ontspanning, dus vind het niet erg om een redelijke hoeveelheid lessen te doen, bijvoorbeeld tussendoor tijdens het studeren, of 's avonds na het werk. Maar wat je kan doen is je doel per dag wat lager zetten, of zelfs op het minimum, misschien dat het dan beter is?

Anyways, leuk om andere Nederlands op Duolingo te zien!


https://www.duolingo.com/profile/Annemie19

Het voordeel van het bvb Duits leren vanuit het Engels is dat je de ene taal terug ophaalt terwijl je een andere leert


https://www.duolingo.com/profile/michouxe

Ik vind de getimede oefeningen wel heel stress vol en daardoor maak ik ook fouten !!!!! Maar vind het wel prettig en ben niet meer zo ontmoedigt zoals een tijd geleden. Ik zal wel nog JAREN moeten oefenen denk ik ? Doei


https://www.duolingo.com/profile/marina339249

Ik doe dit samen met het boekje "Snel en vlot Engels leren spreken en begrijpen" boekje uitgegeven door Deltas 16 euro... door dat ik al ouder ben zal het ook lang duren maar we proberen :)


https://www.duolingo.com/profile/michouxe

Ik heb ook boekjes in mijn bezit Engels voor beginners en ook van Deltas ! Het is vooral mijn vergeet probleem ..... ik ben ook niet meer piep jong hoor! We blijven proberen :)


https://www.duolingo.com/profile/Annemie19

Als je bvb vanuit Engels het Duits leert, heb je zowel een oefening voor Engels als voor Duits. Ik vind het gewoon leuk, ben ondertussen begonnen met Zweeds, en het systeem werkt wonderbaarlijk wel


https://www.duolingo.com/profile/janweitering

ik ben ruim 88jaar en enkele woorden blijven blijven ook niet in mijn hoofd maar in de reclame wereld wordt gezegd; de kracht ven de reclame is de herhaling ; dit is ook met moeilijke woorden ; herhalen ,herhalen herhalen . jan


https://www.duolingo.com/profile/Mauivyl

het is wel leuk maar soms ook een beetje saai

Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.