https://www.duolingo.com/profile/vlaczo75

? napos széria

Azt szeretném tudni hogy miért van az hogy nem lehet itt valami olyan széria befagyasztót venni ami több napos is lehet, már sokadszorra csúszok le a napjaimról csak azért mert pont aznap nem sikerült valami miatt "tanulnom", de ha már gyűjtjük a lingotot akkor miért nem vásárolhatjuk le úgy ahogy akarjuk. pl miért nincs olyan széria befagyasztó ami több napos, vagy miért nincs lehetőség arra hogyha véletlenül sikerült elbukni a begyűjtött napokat akkor bizonyos számú lingotért vissza lehetne aktiválni.. Remélem hogy nem csak a fórumozók olvassák ezeket és sikerül valami megoldást találni a problémára.

Köszönöm hogy végigolvastad:)

December 20, 2015

4 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/biktopx

A Duolingo ezzel ösztökél, hogy majd minden nap tanulj. Egy belső késztetést idéz elő a tanulásra, így lehet sikeres ez a módszer. Épp ezért nincs több napos befagyasztó: ha nem tanulsz, akkor bünti van.

December 20, 2015

https://www.duolingo.com/profile/vlaczo75

Ezzel nincs is baj, de elmegy a kedve az embernek mindig mindent elölről kezdeni. az ösztökéléssel gyűjtjük a lingotot nem? amit nem lehet sok mindenre elkölteni illetve elhasználni..


https://www.duolingo.com/profile/vlaczo75

Adminok nem olvassák a hozzászólásokat? valaki nem reagálna a kérdésemre ?


https://www.duolingo.com/profile/biktopx

Úgy tudom, hogy a magyar adminoknak erre nincs rálátásuk, ők a nyelvi alapot szerkesztik, csinálják, javítják, foltozgatják. A Duo működésébe inkább ők tudnak belenyúlni: https://www.duolingo.com/info

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.