1. Φόρουμ
  2. >
  3. Θεμα: Duolingo
  4. >
  5. Αυτή την πρωτοχρονιά δώστε το…

https://www.duolingo.com/profile/mptmpt

Αυτή την πρωτοχρονιά δώστε το δώρο των ξένων γλωσσών σε αυτούς που νοιάζεστε περισσότερο.

Κανένας δεν καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνει κάποιος ξένες γλώσσες, όσο εσύ.

Κάθε μέρα μας εντυπωσιάζει και μας εμπνέει περισσότερο η αφοσίωση που δείχνετε σε αυτήν την κοινότητα, και αντλούμε δύναμη και ιδέες από τις περιγραφές του πως η εκμάθηση ξένων γλωσσών άλλαξε τη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς βρήκατε νέους φίλους, άλλοι αναθέρμαναν τις σχέσεις τους με συγγενείς και την οικογένεια τους, κάποιοι βρήκαν το κουράγιο να ταξιδέψουν και αρκετοί κατάφεραν να βρουν καλύτερη δουλειά, χάρη στην προσπάθεια τους να μάθουν ξένες γλώσσες με το Duolingo.

Αν το Duolingo έχει αλλάξει και την δικιά σου ζωή, έστω και λίγο, μοιράσου την εμπειρία με τους κοντινούς σου ανθρώπους, και βοήθησε τους να βάλουν στόχους για την νέα χρονιά, που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Αν καθ’ ένας από εμάς παροτρύνει έναν ακόμα να μάθει μια ξένη γλώσσα, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος, με περισσότερους ανθρώπους να μπορούν να επικοινωνούν και να πετύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Δωρεάν εκπαίδευση για όλο τον κόσμο – ναι, αυτό συμπεριλαμβάνει φίλους και συγγενείς. Δίνω το δώρο των ξένων γλωσσών στον ξάδερφο μου που μόλις τελείωσε με τις σπουδές του και ετοιμάζεται να μπει στην βιοπάλη.

Μοιράσου μαζί μας, εσύ σε ποιον θα προσφέρεις το δώρο των ξένων γλωσσών; Γράψε μηνύματα, σχόλια, tweets για να εμπνεύσεις και άλλους να κάνουν το ίδιο. Μαζί μπορούμε να κάνουμε το 2016 καλύτερο. Εσύ έχεις την δύναμη να κάνεις τη διαφορά.

December 21, 2015

2 σχόλια


https://www.duolingo.com/profile/dimitris386470

Απλά, συγχαρητήρια !

Μάθε μια γλώσσα αφιερώνοντας μόνο 5 λεπτά τη μέρα. Δωρεάν.