1. Foro
  2. >
  3. Tema: Catalan
  4. >
  5. Enguany compartiu el regal d'…

https://www.duolingo.com/profile/asfarer

Enguany compartiu el regal d'una nova llengua amb algú proper!

Bon any nou, Comunitat de Duolingo!

Ningú no entén la importància d'aprendre una llengua tant com vosaltres.

Cada dia ens sorprèn la vostra dedicació envers aquesta comunitat, i ens inspira el vostre suport i les històries de com us ha transformat la vida el fet d'aprendre una llengua. Alguns de vosaltres heu trobat nous amics, d'altres us heu retrobat amb familiars, heu obtingut el coratge de viatjar o àdhuc heu aconseguit feines noves gràcies a aprendre una llengua a Duolingo.

Si Duolingo ha canviat la vostra vida, tot i que sigui de la manera més petita, si us plau compartiu-ho amb els vostres propers i inspireu-los a triar un propòsit d'any nou que els canviarà el futur. Si cadascun de nosaltres inspira una o més persones a aprendre una llengua el món seria un lloc millor, amb més gent que es pogués comunicar i arribar al seu potencial màxim.

Tots podem aprendre idiomes de manera gratuïta a Duolingo, això inclou amics i familiars. Jo dono el regal d'un nou idioma al meu cosí que acaba de graduar-se a la universitat i es preparar per a una nova etapa de la seva vida.

Compartiu a qui doneu el regal d'un nou idioma (a través d'un tuit, comentari o publicació) perquè ells s'inspirin a fer la mateixa cosa. Fem del 2016 un gran any. Vosaltres podeu fer-ne la diferència.

-- Luis (cofundador i director executiu)

December 23, 2015

1 comentario


https://www.duolingo.com/profile/PeretPeter

Aixó em sembla molt bé. Jo, desde LLEIDA , vaig fent caliu entre els meus amics i familiars. UNA ABRAÇADA Y BON ANY 2017 A TOTHOM.. :)

Aprende catalán en solo 5 minutos diarios. Completamente gratis.