1. Forum
  2. >
  3. Subiect: Duolingo
  4. >
  5. nu inteleg ???!

https://www.duolingo.com/profile/BiancaAdriana0

nu inteleg ???!

vreau sa invat mai multe limbi dar nu stiu cum sa fac sa invat mai multe limbi dar sa fie traduse in romana nu gasesc decat engleza din romana in rest nu gasesc altceva?!!!

December 28, 2015

6 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/roxanaanacernat

Buna, din nou! Tocmai ce am verificat setarile pentru adaugarea de noi cursuri. Dupa ce dai click pe "Adauga un curs nou" a steagului din bara de sus, asociat ID-ului tau pe Duolingo, ar trebui sa ajungi la pagina aceasta: https://www.duolingo.com/courses In dreapta sus ai un menu "Vorbesc: Romana". Din verificarile mele, vorbitorii de limba romana au la dispozitie un singur curs - cel de Engleza. Daca selectezi din menu "Vorbesc: Toate limbile" vei vedea si alte cursuri puse la dispozitie, insa vorbitorilor de alte limbi straine. Am notat in plus caDuoLingo are si un Incubator: https://incubator.duolingo.com/ - prin care se pot crea cursuri pentru vorbitorii de limba romana. Nah... Pentru moment optiuni nu prea sunt, insa proiecte se pot realiza... O zi excelenta!


https://www.duolingo.com/profile/adelin96

nu găseşti pentru că nu există, din română se poate învăţa doar engleză.


https://www.duolingo.com/profile/BiancaAdriana0

da stiu dar ma gandeam ca exista si alte modalitai .......


https://www.duolingo.com/profile/roxanaanacernat

Buna! Uite, aici: https://www.duolingo.com/help am gasit un paragraf interesant:

Cum pot să adaug limbi noi?

Ești suficient de aventuros pentru a învăța mai multe limbi simultan? Fă click pe imaginea steagului din colțul din stânga sus pe Duolingo și alege din lista derulantă o limbă suplimentară pe care dorești să o înveți. Adăugarea limbilor suplimentare nu îți va afecta progresul la limbile existente.

Folosește această listă derulantă oricând dorești să comuți între limbile pe care le înveți.

Iti raspunde cel putin la intrebarea legata de cum sa inveti mai multe limbi straine simultan.

O zi excelenta!


https://www.duolingo.com/profile/dilixz

Site ul este specializat pe invatarea altor limbi doar din limba engleza si nu din limba romana. Este un site ce l-am gasit intr-o scurta prezentare dintr-un documentar , in care se spune ca siteul a fost facut special pentru a traduce majoritatea site urilor din engleza si in alte limbi.

Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.