1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. felhasználó váltás

https://www.duolingo.com/profile/harry-peter

felhasználó váltás

Ugyanazon a gépen más felhasználó lépett be a családon belül. Én használtam korábban a duolingot. Mind a ketten a google fiókkal léptünk be. De én már nem tudok a google fiókkal belépni, mert automatikusan azt lépteti be aki később regisztrált. Amikor a google fiókos belépést választom nincs lehetőség adatbevitelre, egyből a későbbi használót lépteti be. Hol tudunk felhasználót váltani a google-s belépés során? Ja! Egy pillanatra felvillan egy ablak, ami olyan mint amikor több fiók közül lehetne választani, de tizedmásodpercekig látszik csak.

January 31, 2016

3 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/wirwil

Magában a Google fiókban kell felhasználót váltani és utána belépni a Duolingóban.


https://www.duolingo.com/profile/harry-peter

Kösz a segítséget de nem sikerült. :(((( Beléptem a saját google fiokomba.(ez az egy oldal volt megnyitva csak) Ott rákattintottam a duolingo nekem küldött üzenetében lévő linkre. Feljött egy új oldal és ott is a másik felhasználó duolingo felülete jelent meg. Ahonnan megint nem tudtam a saját duolingo felületemre menni.


https://www.duolingo.com/profile/wirwil

Sajnos akkor passzolom. Azt még meg lehet próbálni, hogy a böngésző előzményeit és a gyorsítótárát törlöd (ekkor ugyebár mindent elfelejt a böngésző!). És akkor tiszta lappal talán sikerül...

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.