1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: Troubleshooting
  4. >
  5. Nieuwe taal toegevoegd, oude …

https://www.duolingo.com/profile/ArianNiewe

Nieuwe taal toegevoegd, oude taal weg. Adding a new language did the first language remove. HELP

Ik ben al maanden bezig met Italiaans. Nu voeg ik een tweede taal toe, maar is de oude taal weg. Hoe kan dit? Hoe krijg ik deze terug?

After months practising Italian, I added another language. Now Italian is gone. How can i get it back?

February 10, 2016

3 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/Multitaal

Je geeft niet aan welke taal je hebt toegevoegd. Als ik je profiel bekijk, denk ik dat je Dutch (from English) hebt toegevoegd.
Als je dan terug wil naar Italiaans is de eenvoudige manier in de balk bovenaan klikken op het vlaggetje naast je profielplaatje en "Italian" kiezen. De omslachtige manier is op je naam klikken, settings, learning language en "I want to learn Italian" kiezen.

February 10, 2016

https://www.duolingo.com/profile/ArianNiewe

Superdank! het is gelukt in de tweede optie. Ik had al eerder Dutch (from English) toegevoegd, dat gaf geen problemen. Maar omdat ik vaak een fout krijg omdat ik, wanneer ik Italiaans naar Engels vertaal niet altijd precies het juiste woord gebruik, had ik Engels als te leren taal (vanuit Dutch) gekozen.

February 10, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Multitaal

Oh, maar dan kan het nog steeds via het vlaggetje maar dan iets omslachtiger. Onder de vlaggetjes staat "Add a new course", kies "I speak Dutch", "English for Dutch speakers". Omgekeerde weg ook via vlaggetje, "een nieuwe taal toevoegen", enz.

February 10, 2016
Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.