https://www.duolingo.com/profile/jtoth

Jelöld be az összes jó fordítást

Itt a jók mellett nagyon rosszak szoktak szerepelni, olyanokat kellene betenni, amelyek majdnem jók. Egy nyelvtanár bőséggel tud ilyenekkel szolgálni. A jelenlegi feladat csak a klikkelés gyakorlására jó.

February 15, 2016

4 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/cat.e.rina

Biztosan bennem van a hiba, de tudok rontani ezekben is a mai napig, pedig lassan 25-ös szinten leszek, fordítok is, a baglyom is megvan. Tegnap pont volt rá időm, leismételtem az összes leckét a fán. Hát bizony az utolsó egyharmadában már nem mentek hibátlanul a gyakorló sorok és legtöbbször valami nagyon amatőr hibán buktam el, pl. shirt helyett skirt. Szóval szerintem nem baj ha látványos a hiba, különösen a kezdőknek. Nagyon nehéz úgy összehozni egy ilyen anyagot, hogy mindenkinek jó legyen. A duolingo alap szintű nyelvtudást próbál átadni a magyar nyelvről tanulóknak. Nem véletlenül, elég keveset foglalkozik a szenvedő szerkezettel például. Itt a sikerélményes tanulás a cél, ami lehet, hogy sokaknak szájbarágós, lassú, de ugye ez a felület nem azért van, hogy közép- és felsőfokú nyelvvizsgát szerezzen valaki, hanem azért, hogy jó kis alapokat építhessen.

February 16, 2016

https://www.duolingo.com/profile/csuszer

Viszont szerintem ami nagyon hiányzik az egy olyan szószedet,ami csak azokat a szavakat mutatná,amit eddig tanult az illető és ahogy halad előre úgy bővülne folyamatosan.Ez nem lenne egy megoldhatatlan feladat szerintem!Amúgy tetszik a duolingo nagyon,én szeretem,de ez nekem(és szerintem másoknak is) nagyon hiányzik sokszor.Egy kérdés:aki végigmegy a fán a frisseség jelző sávok megtartásával az lesz a 100%?Illetve hány szint van összesen?Előre is köszi!

February 18, 2016

https://www.duolingo.com/profile/zoldalma11

"Memrise" - a szótanuláshoz, ezen belül keresd a "Duolingo Angol_magyar (hanggal)" részt (Hahn Csaba jóvoltából) nagyon jó! Köszönet a munkájáért és tisztelet, köszönet a Duo csapatának is!!

February 18, 2016

https://www.duolingo.com/profile/csuszer

Köszönöm!Ez nagyon jó és nagyon nagy segítség!!!

February 18, 2016
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.