1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: English
  4. >
  5. Leer ik nog nieuwe dingen?

https://www.duolingo.com/profile/Hilda409517

Leer ik nog nieuwe dingen?

Ik ben 9 dagen geleden begonnen met Duolingo Nederlands - Engels. Inmiddels heb ik de boom goud. Ik weet dat je de boom nu bij moet houden, maar leer je nog wel nieuwe dingen of komen nu steeds dezelfde dingen voorbij zodat je vooral dingen blijft onthouden?

Ik zit op level 11 en mijn Engels is 49% vloeiend.

February 17, 2016

6 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/Isoldhe

Je krijgt vooral veel herhaling. Ik heb mijn Franse boom goud en blijf nu alles herhalen. Soms kom ik nog wel nieuwe zinnen tegen, maar echt nieuwe woorden e.d. zitten er niet bij. Duolingo is echt om de basis te leren. De rest moet je ergens anders leren, door bijv engelse boeken te lezen, films kijken, e.d.


https://www.duolingo.com/profile/Hilda409517

Oke, dat is wel jammer. De basis heb ik wel grotendeels maar oefenen met gramatica in telkens nieuwe zinnen zal me veel verder helpen dan films en series kijken, die kijk ik al zoveel mogelijk met engelse ondertiteling.

Dankje voor je reactie!


https://www.duolingo.com/profile/Nielzke23

Even een beetje off-topic, maar hoe heb je in negen dagen een complete cursus gehaald?


https://www.duolingo.com/profile/Hilda409517

Geen idee, vind het wel jammer dat het zo makkelijk ging. Had meer uitdaging verwacht. Had per keer maximaal 1 of 2 foutjes maar om nou te zeggen dat mijn engels erg goed is? Dat niet..

Heb net die verbeter je vaardigheden toets gedaan, maar dat is zo'n laag niveau dat je die foutloos haalt in enkele minuten.

Ik kreeg op ten duur ook heel veel van die vragen waarbij je alleen maar woordjes in goede volgorde moest zetten. Super simpel, het schrijven leerde ik juist wat van, maar dat leek steeds meer te verdwijnen.

Ik las iets over documenten uploaden, hoe werkt dat?


https://www.duolingo.com/profile/Top-NL

I had mn Engelse boom met 3 kwartier klaar, Begon met test out, en hoefde toen nog maar 2 lessen, Engels is nooit echt een probleem bij me geweest. De cursus Nederlands vanuit het Engels deed ik een half uur langer over, was ook wel een leerzame oefening waar je zeker wat aan hebt. Met Frans vanuit het Engels heb ik een stuk meer moeite, al 8 maanden mee bezig, maar ben bijna klaar:)

Bovenaan deze site staat, als het goed is, naast de discussie een tabblad vertalen/immersion. Daar kan je documenten vertalen en uploaden om te laten vertalen.


https://www.duolingo.com/profile/Hilda409517

Ik heb geen test gedaan, ik wilde het graag vanaf de basis doen, maar die was echt saai. Ik ga het nu ook omgekeerd doen en daarna beginnen met spaans. Bedankt voor de tip over het vertalen!

Leer Engels in slechts 5 minuten per dag. Gratis.