A Duolingo a világ legnépszerűbb nyelvtanulási módszere. És ami a legjobb, teljesen ingyenes!

https://www.duolingo.com/Szasztamas9

a Doulingo nagyon jo!

Ma kezdtem a Doulingot de szerintem nagyon jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 éve

5 hozzászólás


https://www.duolingo.com/EditMszros
EditMszros
  • 25
  • 10
  • 364

Igazad van! Tanulj és gyakorolj szorgalmasan! :)

2 éve

https://www.duolingo.com/karak74

A "Tippek és megjegyzések" rovattal kiegészülve már nagyon jó lett! Nagyon gyanús, hogy valaki igen sok munkát ölt bele, hogy azokat a magyarázatokat megírja (nem tudom, ki), de megérte!

2 éve

https://www.duolingo.com/Sabdabraivandor1

Igazad van! ;) Sok sikert a tanuláshoz!

2 éve

https://www.duolingo.com/DrBagi

igen... nagyon remek!!

2 éve

https://www.duolingo.com/PappIstvan12

Sziasztok, még kezdő vagyok, a telefonomon tolom. De már van egy pár dolog, ami bosszant :) Miért nincs offline mód, butított változatban természetesen. Mondjuk olyankor csak írásos kérdéseket tenne fel. Mikor majd online leszek frissítené a pontjaimat. Nem hiszem, hogy olyan nagy tárhely igénye lenne. Gyakran nincs wifi elérhetőségem. A weblapos változatnál a leckékhez van valamennyi nyelvtan (Tippek), az app –os változatban ez miért nem elérhető? A másik, ha a súlyzós ismételést csinálom bizonyos banális pl.„The mother” mondatokat 100x feltesz még akkor is, ha mindig jól válaszolok. Olyan sok mondat lenne, miért nem variálja? Vagy miért nem számolja a jó válaszaimat. Mondjuk, 5 jó válasz után már csak hallás utáni megértéssel tenné fel ezt a kérdést, további 5 jó válasz után már csak a kiejtést gyakoroltatná velem. Először a szavak képét ismernénk fel, aztán be kell gépelni a szót, majd azután a kiejtés.

2 éve