https://www.duolingo.com/abigel0726

egy kérdés...

tudom ide egy bejegyzést kéne írnom de nem tudok valamit ami zavar: ha egyáltalán nem tudok valamilyen nyelven akkor nem is tudom a duolingo-n megtanulni?

ez tényleg fontos kérdés és azért is mert ha meg akarok tanulni pl: olaszul úgy hogy egy szót se tudok akkor belekezdjek-e itt vagy ez csak ismétli az alapokat a fejedbe és rak hozzá plusszba?

a segítségetek fontos !

üdv.:abigel0726

2 éve

6 hozzászólás


https://www.duolingo.com/oroszlanerika

Kedves Abigél! Én úgy kezdtem bele az angol tanulásba ezen a felületen, hogy egy árva szót sem tudtam. Igaz, hogy több mint egy éve minden nap foglalkozom vele, ahogy időm engedi. Van nap, hogy csak a minimumot teljesítem, van amikor többet. Szerintem meg lehet tanulni így is, mert a saját időbeosztásodhoz alakíthatod a haladást. Amikor úgy érzem, hogy besokalltam, akkor nem veszek új anyagot, akár hetekig is gyakorlom az addig megtanultakat. Elég jól haladok, és nyaraláskor tudtam hasznosítani az itt tanultakat. Nekem bevált, javaslom próbáld meg!

2 éve

https://www.duolingo.com/biktopx

Valamilyen nyelven csak tudsz, pl. magyarul. :) Igen, magyar alappal csak angolt tudsz itt tanulni, más nyelvet egyelőre nem. És igen, teljesen az alapról tanít, azaz ha semmit nem tudsz az idegen nyelven, akkor is menni fog.

2 éve

https://www.duolingo.com/abigel0726

köszi a válaszokat! ;)

2 éve

https://www.duolingo.com/laaszlo.n

Az alap nyelvtani szabályokat én a helyedben más forrásból tanulnám meg. Sokkal egyszerűbb dolgod lenne, duo-val.

2 éve
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.