1. Forum
  2. >
  3. Topic: Troubleshooting
  4. >
  5. Hoe skip ik de luistervragen?

https://www.duolingo.com/profile/RCH.

Hoe skip ik de luistervragen?

  • 751

Hi Duolingo,

Ik ben hard bezig met de app Spaans, echt heel leuk om te doen! Echter, gezien ik doof ben, zijn de luistervragen voor mij niet te doen. (de vragen waarbij je vanuit geluid een woord of een zin moet vertalen). Hierdoor krijg ik dus elke keer een fout. Gelukkig zijn er niet altijd veel luistervragen waardoor ik dus de les wel kan halen. Maar.. als ik 3 luistervragen krijg, betekent dit dat ik ook echt alles goed moet hebben.. veel geoefen dus (maar op zich niet zo erg..)

Ik vroeg me af of jullie een code of zoiets hebben, waardoor ik deze vragen wel kan overslaan, maar niet tekort kom op mijn hartjes. Bijvoorbeeld dat ik een getal of een computerteken kan invoeren en toch de vraag goed heb, aangezien het erg lastig lijkt om al die luistervragen af te sluiten.. (of via een knopje zoals dit wordt gedaan bij het spreekgedeelte?)

Ik ben benieuwd!

Alvast erg bedankt voor jullie reactie.

January 13, 2014

3 Comments


https://www.duolingo.com/profile/vive-la-fete

Dit kun je (volgens mij) bewerkstelligen door bij de settings speaker op off te zetten.


https://www.duolingo.com/profile/RCH.
  • 751

Hoi, al geprobeerd maar toch blijven ze komen...


https://www.duolingo.com/profile/OlderThanRome

Gebruik je de Android app of de webpagina? Op the webpagina krijg je eigenlijk geen luistervragen meer als je op settings "speaker" op off zet, zoals viva-la-fete het gezegd heeft. Maar in de app is het helaas niet mogelijk om de audio uit te schakelen. Zo'n vijf maanden geleden heeft een medewerker von Duolingo in de forum geschreven dat dat mischien in de toekomst zal mogelijk wezen. (http://www.duolingo.com/comment/688754)

(Excuseer mijn Nederlands! Ik ben Duitser en wacht noch op de inverse cursus voor sprekers van het Engels die het Nederlands willen leren)


I'll translate this into English so more people will understand it. The OP is asking how to turn off the listening exercises because they are deaf and losing all the hearts makes the exercises much more difficult.

Learn a language in just 5 minutes a day. For free.