1. Fórum
  2. >
  3. Téma: English
  4. >
  5. Ez segít és jó

https://www.duolingo.com/profile/Zselyke333

Ez segít és jó

Ez egy nagyon jó alkalmazás, mert fejleszti az angol tudásomat a számítógép használatát. Nektek bevált dolgozatnál?

April 19, 2016

8 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Kisokos1

Mindenképpen jó gyakorlásnak.Ad visszajelzést és az agyad,szemed bescaenneli a szavakat,dolgozatírásnál meg lehívja.Nem tudom mióta Duo-zol,de érdemes mindennap,legalább 30 pontra beállítani az Edzőt.Az 50-est is hamar meg tudod csinálni /nap.Jó memóriafrissítésnek is.Szóval hajrá !

April 24, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Era46

Én már fordítani nagyon tudom a leckéket , de ha nekem kellene beszélni meg lennék lőve!!! valaki tud valami tanácsot erre???!!

May 6, 2016

https://www.duolingo.com/profile/NagyFerenc1967

Szerintem rengeteg tanulás és menni fog.Ismételni,ismételni,ismételni

May 15, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Era46

Köszi a tanácsot, de nekem a beszéddel van bajom, a szavak összeállnak de ha megszólalnék!!! Majd azt mondom, hogy "írd le majd fordítom"?!

May 15, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Nyulpacsker

Vas Timi videói a youtub-on segíthetnek :-) ad tippeket pont a te problémádra :-) pl.: olvass-hallgass-ismételd vissza (hogy hallgasd a saját hangodat), filmeket nézni angolul (esetleg angol felírattal) szokni a hangsújt. Nekem segített :-) nem mertem megnyikkani (még most se nagyon), de 1 hónap után már segítettem külföldinek mi-hol van :-) és nem csak kézzel-lábbal :-) utána végig vigyorogtam a hazautat, hogy jééé beszéltem (és a nyelvanhoz, meg a szórendhez nem sok köze volt, de megértett és még meg is köszönte :-) piszok jó érzés volt). Én jártam magántanárhoz jó sok pénzembe került, de igazán a doulingó hozta meg a kedvem és imádok angolul eredeti hangon filmeket nézni (jó még a meséken kívül kell az angol felírat is mert ha gyorsan mondja lövésem sincs mit akar, de meghozta a kedvem).

May 18, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Era46

Köszi! Már meg is néztem, de mindegy,hogy melyikkel kezdem? persze a duolingó mellett!

May 20, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Nyulpacsker

Èn az Èlő online tréninget javasolnám, mert azt nem akarta eddig sem fenthagyni 5 része van èn is múlt héten hallgattam végig sok okosat mond benne. 5 rész sajnos tabletrol nem tudom be tudom e linkelni de ha nem sikerül, akkor ha gépnel leszek ès nem találod belinkelem neked. Azután az összes videót nezheted ahogy tetszik! :-)

May 20, 2016

https://www.duolingo.com/profile/ABCBELI

Szerintem is jó!

January 24, 2017
Tanulj angolul mindössze napi 5 percben. Ingyen.