Το Duolingo είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να μάθεις ξένες γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Και το καλύτερο; Είναι 100% δωρεάν!

https://www.duolingo.com/marimar181

Προσθήκη νέας γλώσσας

Θα με ενδιέφερε εκτός από τα Αγγλικά να προσθέσω και τα Γαλλικά (από Ελληνικά - Γαλλικά) για να κάνω εξάσκηση, ωστόσο δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για την προσθήκη νέας γλώσσας. Αν γνωρίζει κάποιος/α πώς γίνεται και μπορεί να μου πει πως να το κάνω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας και το χρόνο σας!

Μαρία

πριν από 2 χρόνια

4 σχόλια


https://www.duolingo.com/D_..
D_..
Mod
  • 25
  • 15
  • 12
  • 11
  • 4
  • 96

Γεια σου Μαρία! Δυστυχώς το Duolingo δεν προσφέρει μαθήματα γαλλικών από Ελληνικά, τουλάχιστον όχι ακόμη. Νομίζω θα σε ενδιέφερε να δεις την ανάρτηση του Παναγιώτη εδώ.

πριν από 2 χρόνια

https://www.duolingo.com/marimar181

Σε ευχαριστώ παρα πολύ !!!! θα ξεκινησω με αυτα για αρχη !!!

πριν από 2 χρόνια

https://www.duolingo.com/SkoonheidEh

Γεια σου marimar181! Δυστυχώς απ' όσο ξέρω, το duolingo δεν έχει μαθήματα γαλλικών. Όμως έχει άλλες γλώσσες, και θα σου δείξω πώς μπορείς να προσθέσεις κι άλλες, αν θες. Πάνω δεξιά, εκεί που λέει το όνομα χρήστη σου και έχει μια σημαιούλα της Αγγλίας (Εφόσον κάνεις αγγλικά), λοιπόν εκεί θα πας με το ποντίκι σου πάνω από τη σημαία (χωρίς να την clickάρεις όμως), και κάπου εκεί λέει "Πρόσθεσε ένα νέο μάθημα", πάτα και θα βρεις μόνη σου διάφορα. Όσο για τα μαθήματα γαλλικών, ψαξ' το λίγο παραπάνω, ίσως βρεις κάπου αλλού. Καλή συνέχεια!

πριν από 2 χρόνια

https://www.duolingo.com/marimar181

ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες ! :)

πριν από 2 χρόνια