https://www.duolingo.com/profile/tyviah

Hogy jönnek a %-ok?

Sziasztok! Kérdésem a következő: Hogy jönnek a százalékok a tudásszintről? Azt sejteni vélem, hogy a szintek az adatlapon lévő pontok alapján generálódnak, viszont nekem a rendszerem elakadt 58%-nál, pedig már a DuoBaglyocska is beköszönt nekem! Az elején jó gyorsan pörgött fel a %-szint, aztán kezdett lelassulni, végül 58%-nál megállt és jó régóta ott csücsül. No nem azt mondom, hogy a tudásom már 110-120%. És azt sem tudom, hogy igazából mennyi - elfogadom Duo 58%-os megítélését, ítéletét, de szeretnék közeledni a 100-hoz, de beragadtam 58-ba. Hogy tudok előrébb ugrándozni? Vagy ez pofára megy, nekem ennyit dobott a gép? :-) ...no mindegy, ettől még nem adom fel a gyakorlást. Aki tudja a tutit és a választ és van ideje mantrázás közben válaszolni, annak előre is köszi! T :-)

May 18, 2016

2 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/PappIstvan12

Szia, ezeket olvasd el: https://www.duolingo.com/comment/2225029 https://www.duolingo.com/comment/6122939 Úgy tudom 60% a max. amit elérhetsz. Szóval jól állsz.

May 19, 2016

https://www.duolingo.com/profile/tyviah

Köszönöm István! Így már máris más a gyerek fekvése! :-) ...bár nem érzem azt, hogy fittipaldi lennék, de azt tudom, hogy amit a Duolingo adott nekem, az fényévekkel több, mint eleddigi tanulmányaim - ráadásul ez kényelmes és ingyenes, ellenben azokkal a nullát nem érő előzőekkel. :-)

May 19, 2016
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.