https://www.duolingo.com/Neranar

Em podeu ajudar, si us plau? / ¡Necesito ayuda!

Em pot algú corregir aquest resum que dec entregar amb el meu treball per a l'universitat? Jo no soc parlant natiu de català i no sé si està tot bé.

Analitzarem les representacions de les dones en la elegia llatina i la cançó dels trobadors. Usant alguns tòpics literaris aplicats a un corpus, indicarem les seves principals característiques i les interpretarem. Demostrarem la relació entre les cultures llatina i romànica dins la tradició literària i les estructures socials. Oferim un tema que ha passat desapercebut en els estudis literaris en Espanya, encara que aquests gèneres ja han estat estudiat per separat.

Paraules clau: elegia llatina, trobadors, dones, poesia amorosa, literatura comparada, representacions culturals, Ovidi, literatura llatina, literatura romànica

Espero que no tingui cap error greu =) Moltes gràcies a tothom!

May 29, 2016

9 comentarios


https://www.duolingo.com/HelenaMarti

Analitzarem les representacions de les dones en l'elegia llatina i la cançó dels trobadors. Usant (jo hi posaria emprant o utilitzant) alguns tòpics literaris aplicats a un corpus, indicarem les seves principals característiques i les interpretarem. Demostrarem la relació entre les cultures llatina i romànica dins la tradició literària i les estructures socials. Oferim un tema que ha passat desapercebut en els estudis literaris a Espanya, encara que aquests gèneres ja han estat estudiat per separat.

Paraules clau: elegia llatina, trobadors, dones, poesia amorosa, literatura comparada, representacions culturals, Ovidi, literatura llatina, literatura romànica.

Per si et serveix. Per a remarcar el què et proposo de canviar he deixat espais més amplis, no he trobat cap sistema millor. Ànims!, ho fas molt bé.

Sóc parlant de català però no sóc professional de la llengua, així que a mi també se'm pot escapar alguna cosa.

I posats a fer, et faig alguna modificació a la pregunta inicial: Em pot corregir algú aquest resum que haig d'entregar ...

May 29, 2016

https://www.duolingo.com/Neranar

Estic molt d'accord amb les correccions i modificacions que proposes. Ja he canviat el resum. Moltes graciès! Et dono un lingot per la teva ajuda :D

May 29, 2016

https://www.duolingo.com/mreig

Molt d'acord amb el texte d'HelenaMartí. Només falta posar en plural el verb "estudiats". - "encara que aquests gèneres ja han estat estudiats per separat." Endavant!

May 30, 2016

https://www.duolingo.com/Judith612

Usant no utilitzant. Estudiat en plural (estudiats per separat). Aquests són els errors que hi ha a la teva redacció. Sóc catalana nativa i encara que no sóc mestre sé bastant de català, si necessites qualsevol altre cosa no dubtis en preguntar-mo.

May 31, 2016

https://www.duolingo.com/Judith612

Sí ho sé, m'he expressat malament, ho sento.

June 4, 2016

https://www.duolingo.com/Judith612

Hauria d'haver possat una coma a "usant no, utilitzant."

June 4, 2016

https://www.duolingo.com/Neranar

Moltes gràcies a tots i totes per l'ajuda. També tinc una altra dubte quant a l'estil. És a dir, us pareix bé com està escrit?

June 1, 2016

https://www.duolingo.com/mreig

En primer lloc, "pareix" no és correcte; la frase hauria de ser "us sembla bé com està escrit?". I si, la redacció està bé, pots estar satisfeta amb el teu treball.

June 1, 2016
Aprende catalán en solo 5 minutos diarios. Completamente gratis.