1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. A weboldal "elfelejti", amike…

https://www.duolingo.com/profile/mester777

A weboldal "elfelejti", amiket megcsináltam.

Sziasztok! Még tegnap kezdtem használni a weboldalt, és egy szintfelmérőn feljutottam a 10. szintre, és minden teljesítve volt egészen a művészetekig. (teljesített az, hogy aranyszínnel körbe van vonva) Na itt jött a bökkenő. Miután megcsináltam a művészeteket és a kommunikációt, utána visszatértem a nyitólapra és MINDEN eltűnt. Mintha teljesen le lenne nullázva minden tevékenységem. Az alapok 1-től a legvégéig mindegyik csak 0/valamennyi volt és eltűnt az arany keret, magyarul csinálhattam meg egyesével. Az ellenőrzőpontok megvoltak, de semmilyen egyéb lecke nem. Úgy voltam vele, hogy nem baj, akkor megcsinálom mindet egyesével, nem árt. Ez tegnap este volt. Itt jött a következő bökkenő. Megint eltűnt minden tevékenységem (estéről reggelre), csak a ruházat és a kommunikáció maradt meg.

Nem értem ezt az egészet. Ez eléggé végzetes hiba...

January 31, 2014

3 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Nitram.

Már sokadjára találkozom ezzel a hibával. Biztos az új kinézet az oka. Nem tudok biztosat mondani, az szent hogy semmi köze a magyar kurzushoz, ez egy általános Duolingo hiba. Mindenképpen konzultálni kell az illetésekkel.


https://www.duolingo.com/profile/mester777

És hogy konzultáljak az illetékesekkel? A "Súgó" menüponton kívül nem találok semmilyen elérhetőséget, e-mail címet. Kinek írjak?


https://www.duolingo.com/profile/Nitram.

Jaj, bocs nem neked kell! Én fogok konzultálni velük, ne aggódj!!!

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.