1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. A weboldal nem tárolja az elő…

https://www.duolingo.com/profile/DeFrancoHUN

A weboldal nem tárolja az előrehaladásomat

Hiába csinálom meg az első leckét akár hibátlanra (alapok1 lecke1) nem enged tovább, és nem kapom meg a lecke után a pontokat sem, minden alaphelyzetbe kerül vissza.

Próbáltam friss chrome és firefox böngészővel is, a helyzet ugyanez, illetve próbáltam internet explorerrel is. Itt át kellett váltan a régi skinre, viszont innentől kezdve nem tudok semelyik másik böngészőben visszaváltani az új nézetre.

January 31, 2014

9 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/lakos.lambert

ugyanez nálam is és a felmérőnél sem zárja le....


https://www.duolingo.com/profile/kebug

Számítógépen nem enged továbblépni, viszont ha a telefonomon csinálom akkor tudok tovább haladni a szinteken


https://www.duolingo.com/profile/kbarnus

nekem pont fordítva van, a telefon nem követi, megállt az első szinten, a weboldalon meg már a másodikat csinálom...


https://www.duolingo.com/profile/SgtHP

Nálam is volt az elmúlt napokban ilyen. Firefoxot használok és egy force refresh-el rendbe jöttek a dolgok. Windowson ctrl+shift+R


https://www.duolingo.com/profile/duototh

Félig ilyen problémám van: Otthon elkezdtem, ment rendben. Cégnél "hulladék-időben" ki akartam próbálni, megcsináltam a leckét - pontot nem adott, és olyan jelzésű volt, mintha meg sem csináltam volna. Gondoltam, Firefox lehet a ludas, beléptem Explorerrel, az a céges rendszer hivatalos böngészője: Átváltott a régi nézetre, de azzal se kaptam pontot a céges gépen. ÉS OTTHON IS MARADT A RÉGI NÉZET! A cégnél azt se tárolta le, ha módosítottam a Duolingo beállítását. (Szerencsére otthon ezután is ment a továbblépés.) VAN TIPP, MIT KELLENE MEGNÉZNI A CÉGES SZÁMÍTÓGÉPEN? (Céges gépbe mélyebben csak rendszergazda nyúlhat.) VISSZAVÁLTÁS az új nézetre?


https://www.duolingo.com/profile/dmBkvics

Sziasztok! Nálam is az a gond, hogy ha teljesítek egy leckét vagy szintugrást akkor csak mobilon jegyzi meg, PC-n böngészőben nem. Próbáltam chrome, firefox, explorer böngészőkkel. Kikapcsoltam a felugró ablakok tiltását és az adblockert is, semmi. Várom a segítséget, köszi!


https://www.duolingo.com/profile/K.G.P.

Dátumok és időpontok leckét androidon megcsináltam, ki is írja, hogy 1 kész. Ennek ellenére androidon újra az 1-es leckét adja. PC-n rendesen a második jön.


https://www.duolingo.com/profile/csmisi
  • 2082

Én is az előttem jelezett problémákkal küszködöm. Ráadásul úgy tűnik mintha 5 napja nem nyúltam volna hozzá :(

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.