1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Adobe Flash Player probléma

https://www.duolingo.com/profile/SawHun

Adobe Flash Player probléma

A mikrofonos részeknél (a betöltés előtt) állandóan felugrik az Adobe Flash Player beállítása egy kis ablakban, ahol mindig engedélyezni kell azt. A baj, hogy állandóan felugrik, és kissé zavaró így.

A legfrissebb verziójú Adobe Flash Player van fent, próbáltam Mozilla és Chrome böngészőkkel is, de nem jártam sikerrel. Még egy régebbi verziójú flasht is felraktam, hátha az segít.

Mielőtt megnyitottam volna ezt a topikot, próbáltam külföldi oldalakon is utána járni, hogyan lehetne ezt a hibát orvosolni, de nem találtam még rá megoldást.

Ha tud rá valaki orvosságot, kérem ne tartsa magában! Előre is köszönöm!

Üdv,

Ákos

February 1, 2014

6 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/h4mi1

Akinek nem menne a miki és rendesen működő mikije van próbálja kilőni az adblock addont a böngészőből


https://www.duolingo.com/profile/bomci2

Nekem nem ugrik fel a Flash Player de nem is tudom használni a mikrofont:(


https://www.duolingo.com/profile/reEnd

Vezérlőpultban nyisd meg a Flash player beállításait, majd a Camera and Mic fülön kattints a Camera and Microphone Settings by Site... gombra, ott alul az Add... gombra, majd a felugró ablakban a Website domain mellé add meg a duolingo.com-t, a legördülő listában pedig az Allow-ot válaszd ki.

http://i.imgur.com/YRxASjh.png


https://www.duolingo.com/profile/SawHun

Köszi a segítséget!

Végül nem a vezérlőpultban találtam rá, hanem úgy oldottam meg, hogy jobb egér gombbal a mikrofon képre (flash részre) kattoltam, és ott a "Global Settings" részre mentem.

Nagy segítség volt az általad belinkelt kép, de az én esetemben, hogy jól működjön, még pluszba a "Playback" fülön is engedélyezni kellett a Duolingo-t.

Köszönöm mégegyszer a segítségedet és további jó tanulást kívánok!


https://www.duolingo.com/profile/reEnd

Nincs mit, szívesen, jó tanulást viszont! ;)


https://www.duolingo.com/profile/amore5

Szia Ákos ! Segítséget kért egy diák aki oroszul akar tanulni. Beléptem az oroszba de nem tudok kilépni. Én francia tanulással kezdtem, de itt állok az oroszba, egy szót sem tudok oroszul, hogyan tudjak visszalépni a francia tanuláshoz. Ha esetleg tudsz segíteni, akkor legyél kedves és segíts valami jó infóval., hogyan lépjek vissza?OK?

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.