https://www.duolingo.com/profile/DPP1ENG

Magyar Hall Of Fame

Sziasztok!

Nem tudom, mennyire van létjogosultsága egy ilyesminek, de gondoltam, többeknek jó kis pluszmotiváció lehetne bekerülni ide, akár baglyok, akár széria, akkor össz XP alapján.

Ha benne vagytok, írjátok be, hol tartotok, és összesítünk :)

August 18, 2016

10 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/bajczand

Ez most csak az angol-magyarra vonatkozik? Mert baglyok és xp tekintetében nem mindegy, hogy valaki egy nyelvet tanul vagy ötöt. Másrészt ezek az adatok mindenkinek a személyes oldalán megtalálhatók, mint ahogy most is látható a nevem mellett. Azok aktuálisak, míg az, amit ide kiírunk, csak néhány óráig/napig igaz. Egyébként tényleg jó lenne egy ilyen, már nekem is eszembe jutott, de ezt inkább a duolingonak kellene összehoznia pl tanfolyamonként.

August 18, 2016

https://www.duolingo.com/profile/DPP1ENG

szerintem mindenre vonatkozhat, az itten összteljesítményre.

nyilván időről-időre frissíteni kell

a Duonak sajnos hivatalosan nincs ilyen listája

August 18, 2016

https://www.duolingo.com/profile/bajczand

Tudom, hogy nincs, de éppen ezért készíthetnének egyet.

August 18, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Tothne_Marta

A mai állásom: magyar-angol bagoly 15202XP, angol-magyar mai nappal bagoly 3200XP (nem lesz több), angol - eszperantó bagoly 11126XP, angol - francia októberben lesz baglyom 13190XP.

September 11, 2016

https://www.duolingo.com/profile/elefani

Ma megütöttem a 100 000 XP-t. csak angolozok, annyi célom van, hogy készségszinten menjenek ezek az "alapmondatok", ha beszélni kell. 3 éve meg se tudtam mukkanni, most meg vidáman elcsevegek egy külföldi városban. utálok nyelvet tanulni, biflázni, könyvekben feladatokat csinálni, a filmek, sorozatok, játékok angolja meg nem marad meg az agyamban, hiába értem, hogy mit mondanak vagy mi történik. szóval kösz duo, ez nekem okés így. irány a 200 000!

September 15, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Sandokan13

Hali! Az ötlet tényleg jónak tűnik, ha valaki bevállalja, hogy megcsinálja és frissítgeti. Magyarból - angol. Angolból - német, francia és orosz bagoly van meg. Az összesen 4. Egyenlőre. :-) 45156 xp, bár ez lehet, hogy mostanság nem fog nagyon változni.Kicsit megfogyatkozott az erre szánt időm.

August 22, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Seneee

Ez is nagyon jó lenne! Ha minden nyelvhez lenne külön toplista az adott nyelvben megszerzett xp alapján... Csak ugye az alap nyelv angolon van ami miatt nem a magyar listában szerepelnénk :s Bár nyilván megoldható lenne, hogy belehessen állítani azt is, hogy lakóhely vagy ilyesmi és akkor ne az alap nyelved alapján nézze majd a listát, hanem az alapján, hogy hol laksz :s

Meg amiért már régóta fáj a szívem, hogy a winstreak örökre elveszik ha elveszik... Tehát, hogy az achievements szekciót is kibővíthetnék, hogy ha el is veszítem a leghosszabb streakemet akkor is maradjon ott, h longest streak x days és akkor alatta meg actual streak vagy idk..

Jó lenne lehetne donatelni az oldalnak és akkor abból fejlesztgetnének. Sztem $1-2-t simán megnérnének mindenkinek ezek a dolgok meg már amúgy is bőven nyújtott ennyi értéket mindenkinek az oldal :3

August 23, 2016

https://www.duolingo.com/profile/DPP1ENG

Srácok, én itt ezt a Magyar Hall Of Fame dolgot szívesen megcsinálom, és frissítem (havonta) Írjátok be, hogy hány baglyotok van, és az ÖSSZ XP-t (ebből lehet látni azt jobban, hogy mondjuk a gyakorlást mennyire veszi komolyan az illető) és akkor havi szinten lesz csak annyi a dolgotok, hogy az XP változást beírjátok, meg a baglyot, ha van új

August 23, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Seneee

Én itt nem hiszem, hogy labdába rúgok.. csak 2 baglyom van, az össz xp-m pedig 17175 :c

August 23, 2016
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.