https://www.duolingo.com/tscomf

Svenskträdet avslutad – tack så mycket!

Hej allihop,

jag har avslutat svenskträdet i dag och jag vill tacka alla som har skapat kursen och som har diskuterad på forumet. Ni är jättebra!

Jag började kursen i augusti efter min första svenskurs i “verkliget“ livet slutade och efter jag hade hittat Duolingo när jag googlade en fråga om svenska språket. Jag kunde tala lite svenska, men bara i presens, och jag kände inte så många ord. Duolingokursen lärde mig många nya ord och mycket grammatik. Nu kan jag förstå många texter och TV-program (inte varje ord, utan meningen) och det är jätteroligt att läser och lyssna på svenska.

Tack så mycket för den här upplevelse, och jag önskar att kursen är lika rolig och framgångsrik för alla andra som den var för mig!

Hälsningar, Robin

(Om det finns fel i den här texten, korrigera mig! Tack!)

September 6, 2016

5 Comments


https://www.duolingo.com/Akvamariin

Snyggt jobbat! Det ser bra ut. :)

Korrigeringar/Rättningar: "Hej allihop,

Jag har avslutat det svenska trädet idag och jag vill tacka alla som har skapat kursen och som har diskuterat på forumet. Ni är jättebra! (Saying "Ni är bäst" is more common but both work)

Jag började kursen i augusti efter min första svenskurs, i “verkligeten“ slutade livet och efteråt hade jag hittat Duolingo när jag googlat en fråga om svenska språket. Jag kunde tala lite svenska, men bara i presens, och jag kunde/visste inte så många ord. Duolingokursen lärde mig många nya ord och mycket grammatik. Nu kan jag förstå många texter och TV-program (inte varje ord, utan betydelsen) och det är jätteroligt att läsa och lyssna på svenska.

Tack så mycket för den här upplevelsen, och jag önskar att kursen är lika rolig och framgångsrik för alla andra som den var för mig!

Hälsningar, Robin"

Also the title should say avslutat with a t, since träd is neuter.

September 7, 2016

https://www.duolingo.com/tscomf

Tack ska du ha! :-)

September 9, 2016

https://www.duolingo.com/awrculus

Well done and Congratulations , hope to get there soon as well !!

September 7, 2016

https://www.duolingo.com/heathmar

Good job + keep going!☺

September 7, 2016

https://www.duolingo.com/eineSchlange

Din svenska är imponerande, bra jobbat!

September 24, 2016
Learn Swedish in just 5 minutes a day. For free.