1. Forum
  2. >
  3. Subiect: Troubleshooting
  4. >
  5. I have just conquered my Engl…

https://www.duolingo.com/profile/ionutVS

I have just conquered my English skill tree for Romanian speakers (Ai învins arborele de Engleză)

However, in spite of my having done just that, I am still at level 10 with only 2850 xp and only 69% fluent

How can I improve ? Is this the end ?

How can I get to superior levels if my English skill tree has no longer any other branches to climb up to?

September 10, 2016

10 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/splittongue

@yoni: continua cu duolingo pentru o perioada de vreme, folosing butonul de "consolideaza cunostintele". Acolo alege testul "contra coronometru" daca te simti confident, si da-i bataie! In partea de "consolidare" sunt multe chestii care nu sunt in arbore, si in plus, lectiile sunt de fiecare data diferite, "particularizate" pentru nivelul tau de progres, adica te va "seca la cap" mai mult cu subiectele la care "ai ramas in urma" sau "te-ai descurcat mai greu", spre deosebire de lectiile din "arbore", care sunt relativ "fixe" (de fiecare data la fel). Revino periodic (daca poti, zilnic, pentru cateva minute) dupa ce cunostintele dobandite s-au "sedimentat". Vei fi surprins...


https://www.duolingo.com/profile/alexandru.a

Salut! Întâi de toate aș dori să te felicit pentru reușita ta. Nu poti atinge fluență 100% doar cu Duolingo. Ai nevoie și de alte resurse pentru ați îmbunătăți nivelul. Ține cont ca arborele de limba engleză pentru vorbitorii de limba română reprezintă fundația, dar pentru a te putea descurca va trebui sa înveți mai multe cuvinte, expresii, faimoasele contracții, reguli gramaticale, slang-uri și alte lucruri specifice acestei limbi. Din punctul meu de vedere, învățarea Alfabetului Fonetic Internațional (doar cel folosit în limba engleză, nu tot) ar putea să te ajute în procesul de învățare al pronunției cuvintelor (chiar dacă ști să pronunți cuvintele învățate, acest alfabet te-ar poate ajuta pe viitor). Oh încă ceva, să nu confunzi alfabetul limbii engleze cu acest alfabet fonetic despre care am amintit mai sus. Mult succes în continuare!


https://www.duolingo.com/profile/ionutVS

Multumesc ! Voi incerca sa continui !


https://www.duolingo.com/profile/alexandru.a

Mă bucur să aud asta. Spor la treabă!


https://www.duolingo.com/profile/RADUFI0

BUNA 69 ? FLUENT I BELIEVE THAT IS A MISTAKE ? 60% IS MAX


https://www.duolingo.com/profile/ionutVS

Hi, I don't think that it's a mistake. I have now : Nivel 10, Total XP 2944 and 70% Fluența la Engleză. I don't know how Duolingo decided about these grades, but this is the real situation.


https://www.duolingo.com/profile/CiobanuDan7

multumesc pentru un sfat bun


https://www.duolingo.com/profile/BwHZryZS

poti sa imi trimite poza cu ce iti scrie dupa ce ai terminat? te rog frumos


https://www.duolingo.com/profile/AngelaGavr1

Am ajuns la nivelul 19, fluență 75% dar nu pot merge mai departe, să lucred pentru acest nivel.Ce se întâmplă și cum pot rezolva? Cine mă ajută?


https://www.duolingo.com/profile/Cosmin703191

Stiu ca topicul are 1 an, dar este inca in top. Duolingo are o problema grava de UX (user experience), pentru ca iti da impresia ca ai terminat arborele, cand de fapt coronitele cu cifra 1 reprezinta doar inceputul. Fiecare item are posibilitatea sa fie avansat la nivelul 5. Exista si o cheita (care nu apare la inceput) pe fiecare nivel, care iti permite sa dai un test prin care treci chiar peste 40 de lectii ale fiecarui element si nivel, uneori luand de la 30xp pana la 500 in functie de cate lectii sari. Am strans intr-o singura zi 8000xp numai facand jumatate din arbore auriu adica level 5 (la fiecare nivel, se trece din culoarea albastru niv 1, la verde niv 2, rosu niv 3, portocaliu niv 4 si auriu niv 5). Bufnita de la sfarsitul arborelui este misleading, iti apare cand completezi tot arborele la nivelul 1. Inca nu l-am facut pe tot la level 5. Sper sa fie de folos si altora.

Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.