1. Foro
  2. >
  3. Tema: Catalan
  4. >
  5. "Sóc argentina i tu?"

"Sóc argentina i tu?"

Traducción:Soy argentina ¿y tú?

September 15, 2016

4 comentarios


https://www.duolingo.com/profile/Carlos550059

La traducción más habitual en castellano sería: Soy argentina ¿Y voosssss? XD


https://www.duolingo.com/profile/Oceanotti

Se acepta ¿y vos? Sin tanta repetición de letras, por supuesto.


https://www.duolingo.com/profile/Oceanotti

La nova versió de l'Ortografia catalana va ser publicada per l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) el novembre de 2016. En anunciar-la, el mateix IEC preveia un període de quatre anys per a implantar els canvis, ja que, com és comprensible, han de anar-se coneixent i integrant progressivament.

És possible que el canvi en l'ortografia que més afecta aquest curs és l'eliminació de gairebé tots els accents diacrítics, llevat de quinze (que pots consultar aquí).

És veritat que el curs no s'ha actualitzat encara amb els canvis originats per les novetats normatives. En aquest aspecte, no és diferent de molts altres àmbits d'ús de l'idioma català, que estan seguint el mateix camí d'adaptació i integració. En som conscients i preveiem d'incorporar-los al més aviat possible a una nova versió de l'arbre.

Recorda, tanmateix, que quan vulguis assenyalar un error o un problema amb una oració o traducció disposes del botó "Reportar", al peu de cada exercici, que informa del suposat error o problema directament als col·laboradors del curs. En el següent enllaç trobaràs les instruccions detallades sobre com usar-lo.

Aprende catalán en solo 5 minutos diarios. Completamente gratis.