1. Fórum
  2. >
  3. Téma: English
  4. >
  5. Hogyan tovább a Duolingo-val?

https://www.duolingo.com/profile/wagnes

Hogyan tovább a Duolingo-val?

Elértem az utolsó szintet is, nagyon örülök, hogy végig csináltam. Élveztem és sok mindent rendbe tett az eddigi káoszban! Persze fogom ismételni, de nincs egy további (magasabb) szint, amit hasonlóan végig tudnék csinálni? Szeretném évekig ezt csinálni naponta, mert mindig van mit tanulni, másrészt ez nagyon jó agy tréning túl az 5. X-en! Szóval, hogyan tovább a Duolingóval?

September 29, 2016

9 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/gyula.ur

Bár nincs magasabb szint, de a Duolingo továbbra is a segítségedre lehet.

Az egyik módja ennek, ha továbbra is gyakorolsz, és erre az "időmérő edzést" használod.

A másik mód, hogy elkezdesz fordítani, amit itt a Duolingón is megtehetsz. Egyrészt a mások által feltöltött szövegeket, másrészt a saját magad által feltöltötteket ( ezt én jobban szeretem, mert olyan szövegeket töltök fel, amik érdekelnek )

A harmadik mód pedig az, hogy kitalálod hogy mi a leginkább érdekes a számodra, mi az ami a leginkább hatékony. A 21. században élünk, minden elérhető a neten. Találsz könyveket (http://english-e-books.net/) , filmeket, kereshetsz barátokat akikkel angolul csetelhetsz, beszélhetsz, vannak nagyon érdekes, tudományokkal foglalkozó oldalak (pl. https://www.ted.com/)....

Good luck!.:)

November 1, 2016

https://www.duolingo.com/profile/anyos15

röviden: nincs magasabb szint, ugyanazt lehet még egyszer elkezdeni amivel a pontszámok és szintek emelkednek és lehet fordítani a megmártózásban is.

September 30, 2016

https://www.duolingo.com/profile/verebelyikalman

Szavazzuk meg legyen 26. szint is ! ): van rá remény?

December 6, 2016

https://www.duolingo.com/profile/Kinga31308

Helló! Melyik az utolsó szint? Nekem épp ez a gondom. A 13. Szint után kaptam egy trófeát (tök jó, köszi) és tovább nem tudok menni. Ennyi volt??

January 15, 2017

https://www.duolingo.com/profile/Alimagdi44

Nem! Én a 25. Szinten vagyok ( már nagyon régen, innen nem tudok tovább lépni)

April 5, 2017

https://www.duolingo.com/profile/Transylvanus

Kellenének további szintek is és a lépték ne végtelen pontszám legyen, mert ez megszüntet minden motivációt. A 25. szinten leálltam és nem tudom használni a Duólingot. A folytonos ismétlést is meg lehet unni. Eddig legalább 8-szor végigmentem rajta. Legjobb lenne egy Duolingo 2 a haladók számára.

July 25, 2017

https://www.duolingo.com/profile/anyos15

Lehetne magasabb szint, érdekes hogy az angol-német fában kétszer annyi feladat van mint a magyar-angol fában, tehát lenne mit fejleszteni. Sokan másik nyelven gyakorolják az angolt is.

July 27, 2017

https://www.duolingo.com/profile/verebelyikalman

A memrise-on találtam olyan ingyenes feladatsort ami 4000 szavas, hasonló mint a duolingó!

July 25, 2017
Tanulj angolul mindössze napi 5 percben. Ingyen.