1. Foro
  2. >
  3. Tema: Catalan
  4. >
  5. Hola, una pregunta

https://www.duolingo.com/profile/maricrisvila

Hola, una pregunta

Hola, per què no em resten punts per pujar de nivell, quan tradueixo del català al castellà?. Sí que sumen els que he fet al dia, però no baixen al meu perfil els que em falten per al nivell següent. Moltes gràcies!

October 8, 2016

5 comentarios


https://www.duolingo.com/profile/piguy3

Probablemente sí recibís los puntos, pero no siempre se añaden al total para catalán. Si en tu cuenta hacés francés, p.e., los puntos de las traducciones van a tu total para francés. Es así que alguien alcanzó el nivel 25 en hebreo apenas días después de el estreno del curso... haciendo traducciones del francés al inglés.


https://www.duolingo.com/profile/maricrisvila

Muchas gracias. Y sí que hago traducciones de francés. Probaré a ver si así me pasa lo mismo que a este que me dices...¡Increíble!.


https://www.duolingo.com/profile/xavi_fr

Si t'hi fixes, no hi ha apartat de traducció al curs de català. Que puguis traduir és degut a algun error a la plataforma. Així que millor disfrutar del que tenim. Deu ser aquesta la raó per la qual no baixen els punts...


https://www.duolingo.com/profile/maricrisvila

Moltes gràcies!. Però és que fa un mes o dos quan tradüía, sí que me'ls descontava. Per això no ho entenc. Bé, seguiré fent unitats. Ja estic en el nivell 18!.


https://www.duolingo.com/profile/xavi_fr

Molts ànims! :D Els punts no són més importants que l'aprenentatge ;)

Aprende catalán en solo 5 minutos diarios. Completamente gratis.