1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. Legfrissebb hírek a magyar-né…

https://www.duolingo.com/profile/marcellsaiban

Legfrissebb hírek a magyar-német kurzusról.

-Német tanfolyamról,-mikor kezdődik,vannak e önkéntes jelentkezők.

February 13, 2014

10 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Szab

Unalmas már, bár ez nem magyar sajátosság: amíg csak angol alapú kurzusok voltak, addig is örökké előjött, hogy mikor lesz kínai, japán, szuahéli stb.

Egyelőre magyar felületen örüljünk, hogy itt van az angol, ez is hatalmas dolog mert rengeteg sokkal nagyobb nyelvet megelőzve került be a rendszerbe. Csináld végig aztán utána simán menni fog az angol alapú német, tehát tudsz németül tanulni jelenleg is a duolingoval! Az angol meg manapság úgyis kell mindenkinek, tehát nem felesleges azt se végig csinálni.


https://www.duolingo.com/profile/gosraap

legfrissebb hír amivel szolgálni tudok hogy 2 hete szóltam a lakótársamnak, hogy ha van kedve akkor segédkezzen benne. Nyilván vagy kedve nincs, vagy ideje. Nemtudom végül elválalta e. Remélem válaszom kielégítő volt :)


https://www.duolingo.com/profile/s.lacii

Mindig az kell ami nincs. Francia országban élünk, és persze nem beszéljük a nyelvet. Reklamálás helyett arra jutottam, hogy elkezdem az angolt, aztán csak lesz valami. Örülök az oldalnak, és természetesen gratulálok is hozzá!


https://www.duolingo.com/profile/Szab

Franciaországban élsz és nem beszélsz franciául de még angolul se? Azt meg hogy? :O


https://www.duolingo.com/profile/gosraap

rátermettség kérdése minden, nem nyelvtudásé. Én is olyan dologban dolgozok amihez mielőtt alkalmaztak volna nem értettem túl sokat :D


https://www.duolingo.com/profile/marcellsaiban

Szép jó estét mindenkinek !!

Azért hoztam ezt a csoportot létre,hogy átláthatóbb legyen ez a kérdés,friss híreket várunk.Én is terjesztem az oldalt.Azon vagyok hogy ismerőseim ,barátaim is segítsenek ebbe.Fontosnak találom a német nyelvet,hiszen szomszédos országunk,ausztria,és németország nagyon közel van hozzánk és sok munkát lehet vállalni.Én is tervezek kijutni(még idén).De ehhez tanulnom kell a nyelvet,itthon,iskolába próbálok.Egyedül nehéz,virtuálisan meg talán egy kicsit könnyebb ,nagyon jól meg van csinálva az oldal,átláthatóbb,mint azt említettem már.Nem panaszkodok.! Ugy hogy kérlek titeket,a témával kapcsolatos információkat,ötleteket várok,várunk.Személy szerint,már próbálgattam az angol német nyelvkurzust.eljutottam bizonyos szintig.Mondatokat fordítok és azokat ellenőríztetem.ragozásokat gyakorlok.ameddig nincs duolingon megcsinálva,annak javaslom ezeket a feladatokat.És segítséget kérnék másoktól,ismerősöktől.(persze ha komolyan gondoljátok)


https://www.duolingo.com/profile/gosraap

keressetek interneten némettanárokat, vagy valami, és írtok nekik emailt. 50% esélyetek van


https://www.duolingo.com/profile/venczelkrisztina

én szeretnék németül tanulni


https://www.duolingo.com/profile/12delta12

Úgy néz ki pár évet még kell rá várni :(

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.