1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. Ekkora különbség van az andro…

https://www.duolingo.com/profile/atomjani

Ekkora különbség van az androidos és webes(böngészős) változat között?

Eddig android alatt csináltam és csak most tűnt fel, hogy milyen különbségek vannak. A webes résznél van kihagyás, az androidosnál nincs. Az androidosnál a mikrofont nem végleg kapcsolja ki, hanem választhatom, hogy csak a jelenlegi feladatnál ne legyen vagy a beállításoknál is kapcsolja ki. Az androidosnál ha fordításkor nem jó szót írok be, akkor nem húzza át a rossz szavakat. Az androidos esetben nincs külön fórum, csak témák, ami a feladathoz kapcsolódik. Az androidosnál a pontszámokat nem hetekre osztva mutatja, hanem kinek mennyi van eddig összesen. Az androidos letisztultabb, valamiért szimpatikusabb is, mintha könnyebb lenne használni. Próbáltam itt a weben frissíteni a leckét, de inkább befagyasztottam, valahogy nagyon nem jött be az androidos verzió után. Valahogy jobbra számítottam. Vagy csak túlságosan hozzá szoktam az androidos verzióhoz?

February 14, 2014

5 hozzászólás

Népszerű témák szerint

https://www.duolingo.com/profile/antitalentum

Én iphone-ról tudok nyilatkozni, de gondolom az androidos telefonok is hasonlóan működnek. Vannak olyan feladatok, ahol a fordítást előre megadott szavak közül kell kiválasztani helyes sorrendben. Azért ez nagy könnyítés, a weben ilyen nincs, ott meg kell azért dolgozni, hogy helyesen fordíts le egy mondatot, de szerintem ezáltal talán jobban is rögzül. Ha itthon vagyok, akkor mindig a webes változatot használom, akárhol máshol lehet telefonról.

February 14, 2014

https://www.duolingo.com/profile/KicsiVikk

nekem a leirasod alapjan epp hogy a webes tetszik jobban :) ugyhogy ez alapjan azt gondolom megszokas kerdese ;)


https://www.duolingo.com/profile/Jpiroska

Azért tetszik jobban a webes, mert nehezebbek a feladatok. Ugyanis az androidosnál egy csomószor van olyan, hogy már felajánlott szavakból kell összerakni és kiválasztani a helyes mondatfordítást, így kevesebbet kell gondolkodni.


https://www.duolingo.com/profile/atomjani

Viszont ott nincs kihagyás funkció, mint a böngészőben. Ez a szavakkal összedobás sem sokkal könnyebb, főleg ha tele van előljárószavakkal meg mindenfélékkel, meg ha nem tudsz valamit lefordítani.


https://www.duolingo.com/profile/KicsiVikk

a kihagyas szivvesztessel jar... szoval sokra megyek vele :) de reszemrol utalnam a szava sorrendbe rakasat :) nekem az a nehezebb.

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.