https://www.duolingo.com/Ildik925468

Nullázódott széria !?

Majdnem 300 napnál jártam és lenullázódott a széria, pedig mindennap csináltam a beállítás szerint. Számítógépen és telefonon is használom. A telefon kavarhatott be? Lehet ezt valahogy korrigálni?

2 éve

6 hozzászólás


[törölt felhasználó]

  :O hűha!!!!

  2 éve

  https://www.duolingo.com/cat.e.rina
  • 25
  • 15
  • 15
  • 11

  Sajnos ez elő szokott fordulni. Korrigálni nem lehet. Sok sikert az újra eléréshez!

  2 éve

  https://www.duolingo.com/Zoli2010

  Ugyan így jártam más sokadszor: ez nagyon bosszantó! Zoli2010:Mobil applikációban teljesitettem sok napi szinteket, de már több alkalommal nem irta jóvá teljesitéseimet és elvesztettem a sok napi folyamatos szériákat! Mobilon újabban nagyon sokat molyol az értékelésen. Hello! Valami nem ok a rendszerrel!

  2 éve

  https://www.duolingo.com/Kaska01

  sajnálom!

  2 éve

  https://www.duolingo.com/Helen1951

  Hello mindenkinek...egyszer a széria befagyasztó nem működött , akkor még bántam a szériám , azóta nem bánom. Ha kihagyok napot , vagy nem teljesítem a vállalt 50- et újra kezdi. Csakhogy én egyedül vagyok , és magamnak csinálom hobbiból.

  2 éve

  https://www.duolingo.com/margitsumser

  Sajnos nekem is elvette a 78 napos szériámat csak azért, mert éjfél után fejeztem be . De a kitűzött célt már éjfél előtt teljesítettem, csak gyakoroltam tovább. Amikor befejeztem, gratulált az egy napos szériához. Tanulópénzt sajnos meg kell fizetni. Persze az is a kérdés, hogy kinek és mit akarok a szériákkal bebizonyítani.

  1 éve
  Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.