1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. 25. szint + :-)

https://www.duolingo.com/profile/TiborNmeth10

25. szint + :-)

A 4000 pontos 25. szint teljesítése után az időmérős edzés következő szintjénél 2147453647 pontos elérendő követelményt kaptam... Ez a kevéssel több mint 2 milliárd pont elég serious szériának :-) tűnik! 53 éves fejjel, ha 30 évet rászánnék az életemből, akkor minden egyes áldott (?) nap 196653 pontot kellene teljesítenem... Ez még akkor is sok, ha tudom: the average human age folyamatosan nő... :-)

November 7, 2016

7 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/resist89

Én nemrég értem el a 25. szintet és nem írja, hogy mennyi pont kell még a következőig. Most akkor nincs tovább?


https://www.duolingo.com/profile/TiborNmeth10

Szívesen megosztom a saját követelményemet, ha ez segít... ;-).


https://www.duolingo.com/profile/Peter_Skirka

Hosszú életű leszel, ha tudod teljesíteni. ;-)


https://www.duolingo.com/profile/laaszlo.n

Grat! Én 3-4 havonta mindig megunom és pihenek egy hónapot, de legalább minden 3. hónap végén egy kicsit jobb az angolom. :D


https://www.duolingo.com/profile/anyos15

AislinC 16 16 12 Először had tisztázzam azt, hogy itt, Duolingón, nem lehet 100%-ot elérni. A szintmérő maximum 60-65% körülig emelkedik, utána megáll. És addig sem hűen adja vissza a tényleges tudást, mivel a megszerzett tapasztalati pontok után számolja a százalékot. Nem érdemes különösebb jelentőséget tulajdonítani annak, hogy mit ír ki. (A szintkérdést pedig a többiek már megválaszolták; a legmagasabb szintet, ami a 25., 30 000 XP megszerzésével lehet elérni.)


https://www.duolingo.com/profile/SzcsnyiZol

69%-on vagyok. Szerk.: 71%


https://www.duolingo.com/profile/tyviah

Érdekes, nekem sem ír ki semmit sem a következő szintig, így azt gondolom, hogy ez a teteje. A %-okat sem értem, valaki azt mondja, hogy 60% a vége, a legmagasabb % szint, mások 60-65%-ra lövik be ezt, mégis vannak néhányan, akik 70-80%-ról számolnak be. Hogy hogy jön ez össze, arra kíváncsi lennék. Páran állítják, hogy a szintek, %-ok, egyebek nem osztanak-szoroznak. Ebben én is egyetértek részben. De úgy gondolom, hogyha a szint és % megjelenítése transzparens tudásbázist mutat, abban az esetben jó lenne fejlődni, feljebb jutni - nem a szint/% halmozása miatt, hanem a tudásmechanizmus előrehaladásának visszacsekkolása okán. Eleddig, 382 "ledolgozott" napot követően (390 napja kezdtem el a duo-t) minden egyes nap "izgalmas favágás" volt, most úgy érzem, hogy a rendszerből elfogyott a muníció. Jól érzem? Vagy lesz motíváció még ebben a rendszerben számomra párezer pont után? Vagy vmi más ötlet a továbbjutáshoz van vkinek??? T :-)

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.