https://www.duolingo.com/profile/nandor.nag

Nem tudom követni a programot.

Nagyon akartam angolt tanulni. Eleinte szépen, gyorsan haladtam. Majd kezdődtek az anomáliák. Háromszor értem el a 18—s szintet, de mindig visszasorolt a 14-s szintre. Ma a 16-s szintet jelzi. Szóval valami zűr van a progiban. Próbáltam szintet ugrani, de ott az elvárásokat – sem szavakban, sem nyelvtanilag – nem tudtam teljesíteni. MIÉRT nem folyamatos az előrelépés? Közben több 100× leírtam: „nem vagyok férfi”, pedig az vagyok. Ugyanígy „í speak english”, pedig ez sem igaz. 540 körüli a lingotok száma, nem értem az egészet. Az először beírtakat módosítom. Így nem alkalmas a dolog. Vannak még, akik hasonló gondokkal küzdenek?

February 19, 2014

15 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/V_Gabor
<h1>A probléma megoldódott.</h1>

Az egy sorban lévő témákat mind meg kell csinálni a következő utána tanulható.

Részletesen: https://www.duolingo.com/comment/2078230

March 7, 2014

https://www.duolingo.com/profile/Gri48miKeCUS

Tisztelt Szerkesztők! Ebben a pillanatban fejeztem be angol tanulmányaimat a DUOLINGO-nál, egyre több a hiba, a logikátlanság, az össze vissza névelő használat. Az ember nem tud koncentrálni a nyelvtani dolgokra, mert apró hülyeségekre kell figyelni. Például milyen magyartalan fordítást fogad el a rendszer, vagy: ugyanannál a mondatnál kéri a hogy kötőszót, a következő feladatkörben pedig nem.Pedig a két mondat ugyanaz volt.Sajnos ily' módon már tanulni nem tudok, csak elbizonytalanodni,már abban sem vagyok biztos, amit tegnap még biztosra tudtam.Jobban ki kellett volna dolgozni a rendszert, nem így összegányolva bedobni. Ahogy olvasom, nagyon sokan vagyunk hasonló helyzetben.Azt már rég meg kellett volna tenniük,hogy visszaadják a jogtalanul elvett életeinket!!! De ahelyett a kedvünket vették el a tanulástól!!!

February 25, 2014

https://www.duolingo.com/profile/zetorka

ne vegye kedved a dolog, inkább szerintem hagyd abba és gyere vissza fél/egy év múlva, addigra mi többiek kijavítjuk a hibákat, valakit zavar a sok hiba, valakit nem, az a lényeg, nem szabad semmit erőltetni, ez egy játék ha nem tudod élvezni akkor kiszúrsz csak magaddal

February 25, 2014

https://www.duolingo.com/profile/inf3rno

Én is sokat küzdöttem ezzel a szintugrásoknál. Elég 3 elcseszett mondat, és máris rossz a teszt, holott tudom az egészet...

March 6, 2014

https://www.duolingo.com/profile/Csacsika2

Te látod amit írtál? Hová sietsz? " 3 elcseszett mondat" - szerintem egy elcseszett mondat is sok, gondolja csak bele!!!

March 28, 2014

https://www.duolingo.com/profile/Csacsika2

Nem értelek benneteket, panaszkodókat ! Lehetséges, hogy Ti már tudtatok valamilyen szinten beszélni angolul? A magam részéről teljesen kezdőként /TELJESEN/ kezdőként csinálom, becsületesen nap mint nap /élvezem/ 56. napja, a férjemmel versenyezve, játszva! Soha semmi problémám nem volt !

March 28, 2014

https://www.duolingo.com/profile/Carrietta

Ez továbbra is egy béta tesztfázisban lévő nyelv. (Incubation Phase 2 Courses released in Beta)

"A béta verzió a fejlesztési ciklus közepén helyezkedik el. A fejlesztők vagy zárt béta, vagy nyitott béta változatban adják ki; a zárt béta verziókat egy kiválasztott csoport számára adják ki tesztelési célból, míg a nyitott bétákat nagyobb közösségnek szánják, többnyire a nagyközönségnek. A tesztelők bejelentik az általuk talált hibákat, és néha kisebb funkciókat is javasolnak, amiket szeretnének látni a végleges változatban." Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/A_szoftverkiadás_életciklusa

Tehát ez öszefoglalva: akinek parája van azzal hogy mit fogad el, és mit nem az jelentse annál az adott mondatnál, hogy szerinte ezt meg ezt is el kéne fogadni. És így mire a magyar kikerül a béta fázisból, már tökéletes lesz. (És igen, azzal hogy béta verzióban használunk, elfogadjuk hogy vannak benne parák.)

(nandor.nagy gondja nem ilyennek tűnik, írtam a fejlesztőknek egy mailt angolul, hogy ezzel mi lehet., egyszer hátha válaszolnak.)

February 27, 2014

https://www.duolingo.com/profile/Harga
  • 2037

Melyik ismeretanyagig jutottál el? A szint nem mérvadó és a lingot sem. Én a 12.ik szinten járok, az összes ismeretanyagot átvettem és a kezdőlapon jobboldalt az "Ismeretek felfrissítése" gombra kattintva szoktam gyakorolni. Visszasorolást még nem tapasztaltam. Nem tudom számít-e, Google Chrome böngészőt használok. Úgy tudom a Comodo Dragon is jó.

March 2, 2014

https://www.duolingo.com/profile/syrt

Ha fejlesztenek a korábbi leckéken, akkor visszasorol, hogy az új dolgokat is tanuld meg, lehet, hogy ez a problémád. ...vagy csak nem gyakoroltad eleget és újra kéri a gyakorlást egy-egy témakörre. Az, hogy százszor leírtad, az a módszer lényege. Néha monoton, de így rögzül. A lingot meg csak játék, vásárolhatsz érte néhány dolgot.

February 22, 2014

https://www.duolingo.com/profile/nandor.nag

Sajna, semmi új nem volt a visszasorolás után. Pontosan ez a gondom. Bennem már annyira rögzültek a mondatok, hogy napközben ismételgettem - akaratomon kívül - éjjel vele álmodtam. Szóval ez már ÍGY sok! Az 554 lingot csak azért hoztam szóba, mert jelezni kívántam, szinte hibátlanul végeztem a dolgom a többszöri visszarendezés során is..

February 22, 2014

https://www.duolingo.com/profile/Nikolett-S

Wow :) nem is tudtam, hogy 17 - 18 szint is van pedig mar vegig mentem az osszes lecken

February 26, 2014

https://www.duolingo.com/profile/luigi196811

Szerintem a szint nem biztos, hogy tudásszintet jelöl, hanem a megszerzett pontok alapján sorol be egy szintet. Már pedig pontot az alapok "agyongyakorlásával" is lehet szerezni, akár többször is.

February 26, 2014

https://www.duolingo.com/profile/Ppaif

Nem tudom megoldódott-e a probléma ? - de könnyen lehet hogy valóban a böngészővel vagy annak a beállításaival lesz a gond...

March 17, 2014

https://www.duolingo.com/profile/nandor.nag

Mindenkinek köszönöm a velem való foglalkozást. Igen, már jó ideje "rátaláltam" a helyes útra. Minden a megfelelő módon működik. Nem a gépem, nem a böngésző, hanem én próbáltam rossz úton megközelíteni a témát. A Duolingo kitűnő, mindenki által egyszerűen használható rendszer, azt hiszen egyedül én voltam gondban vele.

March 17, 2014

https://www.duolingo.com/profile/Csacsika2

Értékelem a beismerést !! Hajrá !

March 28, 2014

Kapcsolódó fórumok

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.