1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. Why Age Is No Barrier To Lear…

https://www.duolingo.com/profile/peter.kristof.hu

Why Age Is No Barrier To Learning A Language

A minap böngészés közben erre az írásra akadtam rá, és mivel olyan hozzászólásokat is olvasok a fórumon, amelyek kételyüket fejezik ki, hogy lehet idegennyelvet tanulni idősebb korban (magam is benne vagyok a korban), ezért gondoltam, közzé teszem ezt a fórumon.
Hát itt van a Babbel biztatása: - igen, lehet tanulni idegennyelveket idősebb korban (ezzel is elkerülendő az időskori elbutulás:)
Why Age Is No Barrier To Learning A Language

November 20, 2016

2 hozzászólás

Népszerű hozzászólások szerint

https://www.duolingo.com/profile/KissZoltan2

Gxi estas tre interesa artikolo. Mi estas 45 jaroj kaj komencis lerni esperanto. Mi gxojas gxin kaj mi pensas gxi estas utila praktiko, cxar mi lernas multaj vortoj kaj mi komprenas novaj latinaj lingvoj pli bone. Mi kuragxigis homoj por lerni lingvojn (unuafoje esperanto). Investi en lingvoj is bona por la cerbo vi povas labori pli longa, vi havos pli bonan vivon.

Ez egy nagyon érdekes cikk. Én magam 45 éves vagyok és elkezdtem eszperantót tanulni. Élvezem és azt gondolom, hogy ez egy igen hasznos gyakorlat, mert sok újaltin szavat megtanulok és azokat a nyelveket is sokkal jobban értem. Én is arra ösztönzöm az embereket, hogy tanuljanak nyelveket (elsőként eszperantót). Nyelvekbe fektetni jó befektetés, jó az agynak, tovább tudsz dolgozni és jobb életed is lesz.

November 23, 2016

https://www.duolingo.com/profile/peter.kristof.hu

Az eszperantó a kedvencem (a magyar mellett). Bizonyos fokú angol nélkül manapság már nem is lehet létezni. Ráadásul ott vannak a gyönyörű újlatin olasz, spanyol, francia nyelvek. Ha valakinek sok ideje és szorgalma, tehetsége van akár görögül is tanulhat, vagy választhat egy egzotikus nyelvet. Most azt tervezem, hogy a spanyol-eszperantót végzem el.

November 28, 2016
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.