1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: English
  4. >
  5. Uitleg over grammatica bij de…

https://www.duolingo.com/profile/snackeloni

Uitleg over grammatica bij de lessen

Ik ben zelf al vloeiend in Engels en wil graag helpen bij deze cursus!

Ik heb pas het eerste stuk van de boom af, dus ik weet niet hoe het met de latere lessen zit, maar tot nu toe ben ik nog geen uitleg over de grammatica tegengekomen. Is dat iets wat er nog bij gaat komen? Het is namelijk erg lastig voor mensen die nog helemaal geen Engels hebben gehad om te weten wat de vervoeging van werkwoorden is in de tegenwoordige tijd, hoe een meervoud wordt gevormd of hoe het bezittelijk voornaamwoord wordt gevormd.

February 22, 2014

3 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/Lavinae

Het is inderdaad de bedoeling dat er nog (grammaticale) uitleg bijkomt. We zijn nu voornamelijk bezig met het verbeteren van incorrecte zinnen in de cursus zelf en het verwerken van meldingen (van voorgestelde alternatieve vertalingen, foute zinnen, etcetera) zodat we z.s.m. uit de beta kunnen.

De uitleg van de Engelse grammatica in de lessen en het vertalen van teksten (de Nederlandse 'immersion') staan allebei op de planning. We zijn inderdaad ook bezig met het maken van een lijst van websites en andere hulpmiddelen. Natuurlijk zijn suggesties (van websites, informatie, etc.) altijd welkom :)


https://www.duolingo.com/profile/snackeloni

Dank je voor het snelle antwoord :) Ik blijf ook helpen met vertalingen en dergelijke terwijl ik de boom afga!

Leer Engels in slechts 5 minuten per dag. Gratis.