https://www.duolingo.com/-Chillout-

érdeklődöm

Tölts fel egy szöveget a Megmártózáshoz, és kapj 1 lingotot az anyagod minden feljebb szavazása után! Megjegyzés: olyankor nem jár lingot, ha a tudásfán lévő útrövidítéssel jutsz el a következő szintre vagy végzel el egy ismeretanyagot.<<

Ez a szöveg van ugyebár a lingot vásárlásnál. Én csupán annyit szeretnék megtudni, hogy mi az a "Megmártózás" ? És a tudásfa a nyitóoldalam?

Előre is köszönöm a válaszokat!

4 éve

4 hozzászólás


https://www.duolingo.com/V_Gabor
  • 15
  • 11
  • 7

Az a közösségi fordítás, angolul Immersion.

Magyar nyelvű felületnél még nem áll rendelkezésre.
Ha átváltod a nyelvet angolra, akkor ott már találsz fordítani valót. Persze nem magyarra, hanem pl. németről-angolra, stb.

4 éve

https://www.duolingo.com/aantos

Úgy tűnik, már magyarul is működik: http://www.duolingo.com/translations De nálam a főmenüben hol látszik, hol nem.

4 éve

https://www.duolingo.com/aantos

Mostanában kinél működik jól, kinél nem a "Megmártózás" (Immersion) főmenüpont? Miközben többeknél (nálam alacsonyabb szinten lévőknél is) már látszik magyarul is, nálam többnyire nem. Ugyanakkor a http://www.duolingo.com/translations linken oda tudok jutni, és tudok fordítani, ellenőrizni, szavazatot adni/kapni. De az oldalamon nincs "való életből vett cikkeinket" (vagy micsoda) gomb sem, nem ajánl fel cikkeket a leckék végén, nem mondja hány százalékot tudnék lefordítani, a Megmártózásnál a fordítandó dokumentumok feltöltésénél nincs a listában a magyar nyelv, és ennek megfelelően "Feltöltött dokumentumaid" fül sincs. Más (vagyis angol) ismert nyelvet választva viszont van Immersion menü és "Real world practices" gomb.

4 éve

https://www.duolingo.com/aantos

Na, most minden megjavult. Talán attól, hogy közben elvégeztem olyan leckét, ami új volt, és volt "új szó". (Jóideje csak frissítettem egy szintfelmérő után.)

4 éve
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.