1. Φόρουμ
  2. >
  3. Θεμα: Troubleshooting
  4. >
  5. οχι ποια δυσκολιεσ στα προφιλ

https://www.duolingo.com/profile/girl107118

οχι ποια δυσκολιεσ στα προφιλ

προσπαθω να μπω και μου λεει πως βαζω λαθος κωδικο ή λαθος ονομα χρηστη αφου το εχω γραψει σε ενα χαρτακι σε κανεναν δεν το εχω πει και επισης το χαρτι αυτο το περνω συναχεια μαζι μου !!!!!!!!!!! θελω να μην ξαναεπαναληφθη αυτο το πραγματακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

January 7, 2017

5 σχόλια


https://www.duolingo.com/profile/Ioanna678593

Practice with greek speakers of English. I want to speak in Greek and English for improve my English. Any help in the use of duolingo is welcome Πρακτική εξάσκηση με Έλληνες ομιλούντες Αγγλικά. Θα ήθελα να μιλήσω στα Ελληνικά και στα Αγγλικά για να βελτιώσω τις γνώσεις μου στην Αγγλική γλώσσα. Κάθε βοήθεια για τη χρήση του duolingo είναι ευπρόσδεκτη.


https://www.duolingo.com/profile/Afroditi-

Γεια σου, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις που υπάρχει και αν υπάρχει η θεωρία-γραμματική κάπου και δεν το έχω δει και επιπλέον αν γνωρίζεις πόσες είναι οι ενότητες και τα επίπεδα στο σύνολο τους....Πχ είμαι στο επίπεδο 11 πόσα επίπεδα ακόμη έχω να διανύσω; Αν ξέρεις θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις:! Σε ευχαριστώ


https://www.duolingo.com/profile/Topour1

Υπάρχουν ακόμη 14 επίπεδα. (Σύνολο 25)


https://www.duolingo.com/profile/upsta

εχω ακουση πως το παθενει και η athenasta μου το ειπαι όταν είμασταν στο σχολείο διότι είναι συμμαθήτρια μου θα σου πω αύριο αν βρήκε λύση.


https://www.duolingo.com/profile/Lene99

Βάλε να σου στηλουν τον κωβικο.

Μάθε μια γλώσσα αφιερώνοντας μόνο 5 λεπτά τη μέρα. Δωρεάν.