1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Az androidos felület

https://www.duolingo.com/profile/vanhalen2015

Az androidos felület

Valszín csak nekem új az "új andoidos" felület, korábban egy lassan múzeális értékkel bíró tabletem volt, s azon csak a régi futot. Szép, tetszetős, s még gyors is az új, nem akad, nem fagy le. Gratu. De amig a régi tudta azt, amit minden játék-programozó (és pszichológus) tudott, hogy a motivációt fenn kell tartani, mi tőbb serkenteni kell, az új nem. Egyszerűen szembe meg minden motivációs alapelvvel.

(1) a teljesítményt precízen nyilván kell tartani - a régiben volt egy grafikon, ami mutatta, mi mennyi, s korábbi önmagadhaz képest ma hol tartasz (2) jutalmazással kell ösztökélni a versenyt önmagaddal - a régiben, ha jó voltál plusz pontokat meg piros izéket kaptál (már ha nagyon jól voltál). az új csak büntett, negatív visszajelzést ad, s nivellál. (3) a kudarcos sorozatott meg kell szakítani - ha rossz passzban voltál, a régi közölte, hogy most meghaltál, ha akarod kezd előlről - az új benne tart saját küszködésedben, míg meg nem üt a guta, vagy fel nem adod

Igazából számomra ez az ami egyedivé, izgalmassá, "játszhatóvá" tette a duo-t, minden más hasonló felülethez képest messze a legjobbá - most természetesen a tartalmi vonatkozásoktól eltekintve.

Az 1-2-3 hiánya tényleg olyanná teszi a dolgot, mintha egy unos iskolai órán ücsörögnék, s a tanerő időnként hozzám vágna ezt-azt, én meg alig várnám az óra végét.

Szóval ma előkotrom a régi ketyerét, s erősen fohászkodok, hogy bírja még egy darabig, mert a régi felület az nagyon jól ki volt találva. Kösz, ha valaki elolvata.

January 29, 2017

1 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/cat.e.rina

Sajnálom, hogy Te csak most szembesültél ezzel, mi már az eltelt hosszú-hosszú hónapok alatt megszoktuk, hogy ez most ilyen. Nekem is jobban tetszett a régi, de örülök, hogy egyáltalán van és most ebből próbálom a lehető legtöbbet kihozni. További sok sikert!

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.