1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Mi történt a Duolingo-val?!

https://www.duolingo.com/profile/StTnde

Mi történt a Duolingo-val?!

Két napja nem tudok gyakorolni a Duolingo-n, mert a telefonomon (android) nem enged belépni. A következő hibaüzeneteket kapom: "Most nem tudunk csatlakozni a Duolingo-hoz. Ellenőrizd az internetkapcsolatod vagy próbálkozz kicsit később!", illetve "Hiba történt, próbálkozz később!". Az internet kapcsolatommal nincs gond. Számtalanszor próbálkoztam a belépéssel is. Elvesztettem a 615 napos szériámat. Ha esetleg valaki tudja, hogy kb. mi történt, légyszi írja le. Valahogy majd elolvasom... :-(

February 1, 2017

2 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Murphys8

Szia! Néha nekem is van hasonló néhány alkalmazással. Az android beállítások/alkalmazások/Duolingo menüben a "leállítás" fülre kattints és hagyd jóvá a figyelmeztető üzenetet. Ez után ha belépsz a duoba, a rendszer újra elindítja. Talán a telefon ki-bekapcsolása is segíthet. Remélem így sikerülni fog. Elfogytak a széria befagyasztóid? Számítógépen be tudsz jelentkezni? Én nagyon pipa lennék, ha elveszteném a napjaim... de tuti csinálnám tovább.


https://www.duolingo.com/profile/StTnde

Szia! Köszönöm, hogy próbáltál segíteni. Időközben rájöttem, hogy tönkrement a telefonom... :-( Felhasználtam az előző szériabefagyasztómat, aznap akartam másikat venni, de már nem tudtam belépni... Számítógépen nincs semmi gond, csinálom én is tovább. Köszi a biztatást is! Jó tanulást!

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.