1. Forum
 2. >
 3. Onderwerp: Duolingo
 4. >
 5. gaat de cursus niet verder da…

gaat de cursus niet verder dan 54%?

[gedeactiveerde gebruiker]

  ineens houdt de cursus op tot 54% gaat het niet verder? Jammer

  February 3, 2017

  17 opmerkingen
  Deze discussie is gesloten.


  https://www.duolingo.com/profile/BaukjevanM

  Hoe meer je werkt hoe beter je word. Ik ben bij 37% mijn zus is bij 60% het kan dus wel.


  https://www.duolingo.com/profile/Herriet0

  Sinds 2 maand zit ik op 74%. Het kan dus wel om hoger te komen.


  https://www.duolingo.com/profile/DiFleur

  ik zit in 10 dagen op level 12 en op 70%. Het kan wel hoger dus. Blijkbaar heb ik zonder het te weten, een verkorte route genomen. Mijn totaal is nu 4121 XP, dus dat is niet zo hoog


  [gedeactiveerde gebruiker]

   ik heb 8598 en zit nu op level 15. Je kunt dit zien door te klikken op mijn profiel, Je kunt zien hoeveel punten je moet halen om bij een volgende niveau te komen. De zinnen worden langer, en abstracter (en ook herhaling ingevoegd om datgene wat je hebt geleerd ook te consolideren). Dit is een aanpak die wetenschappelijk is onderbouwd en ook de wijze van leren is zo opgesteld, dat je de taal ook echt goed leert (inclusief herhalingen).


   [gedeactiveerde gebruiker]

    nou op een of andere manier blijft dit en heb de hele boom gedaan binnen 1 dag en dan nog wat extra oefeningen, dus ja jammer, toch andere cursus voor gevorderen uitzoeken


    https://www.duolingo.com/profile/jasatian

    Ik zit ook al een maand op 59 % en er komt niets bij terwijl ik wel intensief oefen . Inderdaad jammer


    [gedeactiveerde gebruiker]

     ga naar mijn profiel dan zie je hoeveel xp punten je moet halen om bij een volgend niveau te komen (net ontdekt). En inderdaad kun je nog verder als je de hele boom hebt afgerond. Ik ben na afronding van de boom toch 4 punten gestegen.


     https://www.duolingo.com/profile/RubenVeldh

     dat zou echt heel jammer zijn


     [gedeactiveerde gebruiker]

      je kunt echt op grote hoogte stijgen, kijk hoeveel punten je moet halen om bij de volgende ronde te komen, je weet hoeveel punten je per keer krijgt en dat deel je door het aantal punten dat je moet halen om een level hoger te komen.


      [gedeactiveerde gebruiker]

       je kunt dus zien bij jouw profiel hoeveel punten je moet halen om op een hoger level te komen, dat heet dus Behaviorisme, zodat mensen een 'beloning' krijgen en nog harder gaan werken (wetenschap die dit heeft onderzocht dat mensen dat doen), het is erg goed in elkaar gezet deze cursussen, heel veel complimenten ervoor (ik doe ook nog 5 andere talen en het is allemaal geweldig).


       https://www.duolingo.com/profile/janalting

       Ik sta bij mijn profiel op 60800 XP en zit in level 25, hoe kan ik dan berekenen hoe ik een level hoger kan komen, het is mij niet duidelijk.


       https://www.duolingo.com/profile/RubenVeldh

       5 andere talen da's niet niks


       https://www.duolingo.com/profile/gea123gea

       o nou zie ik hoe je aan een ander een lingo kan geven, dus ja ik zal het eens proberen!


       https://www.duolingo.com/profile/WorldOfDreamers

       Dat is al vrij hoog. Het komt tussen de 50% en 75% en niet hoger, omdat Duolingo in zijn eentje niet zoveel zegt. Je kunt dit dus niet zoveel hoger krijgen en als je alles hebt afgerond hoef je alleen nog maar te herhalen en zal het niet zo veel meer stijgen. Zolang je alles goud houd zal het tussen de 50% en 75% zitten


       https://www.duolingo.com/profile/Andrea852559

       Ik bereik level 1 niet bij fashion, terwijl ik al meerdere lessen foutloos heb gemaakt. Dit is het laatste hoofdstuk wat ik nog van level 1 moet bereiken om door te kunnen gaan naar het volgende checkpoint. Hoe kan dit?


       https://www.duolingo.com/profile/Ilonka943704

       Ik heb tot nu toe duolingo gratis gebruikt. Kan niet meer verder komen. Kun je pas weer verder als je betaald? Ik kan ook niet zien wat de kosten hiervan zijn.


       https://www.duolingo.com/profile/xMerrie

       Hoi Ilonka,

       Duolingo is altijd gratis! Als er geen lessen beschikbaar meer zijn, dan heb je hoogstwaarschijnlijk de cursus voltooid! Gefeliciteerd! :)

       Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.