1. Forum
  2. >
  3. Topic: Romanian
  4. >
  5. Ajutor (Română-Spaniolă)

https://www.duolingo.com/profile/Rodrigo-MR

Ajutor (Română-Spaniolă)

Salut tuturor.

Sunt mexican și vreau să vorbesc românește. Am început cu limba română acum aproape doi ani și, până acum, cred că mă descurc destul de bine. Pot să scriu fără multe greșeli și încerc să-mi îmbunătățesc vorbirea (pronuția mea este teribilă, drept să spun), dar problema este că în țara mea nu sunt mulți români ca să practic limba. De aia vreau să știu dacă pe aici este cineva care vrea să vorbească/învețe spaniolă și poată să mă ajute cu româna.

Mulțumesc frumos anticipat.

February 6, 2017

7 Comments


https://www.duolingo.com/profile/Quizzar

As recomanda sa te uiti la cat mai multe filme romanesti (si eventual sa repeti anumite fraze din filme). Daca vrei iti fac recomandari de filme bune :)


https://www.duolingo.com/profile/Rodrigo-MR

Vreau, desigur. Până acum am văzut Comoara, Patru luni, trei săptămâni și două zi și Marți, după Crăciun. Am încercat să văd și Un etaj mai jos, dar nu l-am găsit online.


https://www.duolingo.com/profile/Quizzar

Am vazut doar 1 din filmele alea, dar iti spun ca sunt proaste. Uite cateva filme bune:

B.D. in the mountains and on the seaside / B.D. la munte si la mare | B.D. in alert / B.D. in alerta | Uncle Marin, the Billionaire / Nea Marin Miliardar | Cu mainile curate | Philanthropy / Filantropica | Gadjo dilo / Strainul Nebun / The Crazy Stranger | Milionari de weekend | Umbre (TV Series)

Daca vrei, spune-mi si mie cateva filme bune in spaniola. :)


https://www.duolingo.com/profile/Rodrigo-MR

Mersi frumos. Eu nu prea m-am uitat la filme în spaniolă, dar voi căuta niște filme pentru tine. Este un film belgian foarte bun care este dublat în spaniolă. Poate îți va plăcea. Se numește El círculo roto (The broken circle breakdown).


https://www.duolingo.com/profile/Quizzar

Mersi, dar nu imi plac filmele dublate. Saptamana asta am vazut La habitación de Fermat si Mientras Duermes. Am mai gasit cateva, urmeaza sa vad daca merita


https://www.duolingo.com/profile/razvan.marin

Te descurci mai bine ca mulți români. De ce crezi ca pronunția ta nu e bună?


https://www.duolingo.com/profile/Rodrigo-MR

Păi... câteodată pronunț E în loc de Ă sau Z în loc de S.

Learn Romanian in just 5 minutes a day. For free.