1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. Friday Night Lights (TV serie…

https://www.duolingo.com/profile/ZalanTth

Friday Night Lights (TV series)

Kiirta hogy a valós angol szöveg 95% at el tudom olvasni es a fenti sorozat cimet ajanlotta, azonban ez az ablak bezarodott, kerdesem : nem tudja valaki ezt hol lehet megtekinteni? :)

March 5, 2014

4 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Treev
March 6, 2014

https://www.duolingo.com/profile/Margo73

miert van az, hogy a "Tiszta szivvel foci" cimet valaki mindig kijavitja a szo szerinti forditasra, a "pentek esti fenyek"-re... elhiszem, hogy tudtok angolul, de ha egyszer a magyar cime az, akkor konyorgom, fogadjatok mar el a tenyt... ez olyan, mintha valamelyik angol szinesz nevet nem lennenk hajlandoak, csak magyarra forditva elismerni...

March 10, 2014

https://www.duolingo.com/profile/ZalanTth

szerintem a sorozat címe a péntek esti fények, persze valamely csatorna valamely csapata adhat más címet is, ebben az esetben fel kell azt is tüntetni ha az nagyon elterjedt lenne a köztudatban.:) én speciel itt hallottam erről a sorozatról tehát nem tudom játsszák e ezt magyarul valahol.

March 10, 2014

https://www.duolingo.com/profile/Margo73

Igazad van, es megsincs... google a mi baratunk, ezert konnyen utannanezhet barki barminek... a "Pentek esti fenyek" ugyanerrol a focicsapatrol keszult egesz estes film... a "Tiszta szivvel foci" pedig maga a fent emlitett sorozat... amugy nem egy csatorna nevezi el a filmeket, hanem a film forgalmazoja, aki a forditast - beleertve a cimet is - egyezteti az eredeti filmforgalmazoval... Ugyhogy, en ragaszkodnek a Tiszta Szivvel Foci cimhez... :D (Port.hu) de azert szeretes van! (BL)

March 11, 2014

Kapcsolódó fórumok

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.