https://www.duolingo.com/hulpeileana

AM INVINS ARBORELE PT.A DOUA OARA.

Am complectat arborele pentru a doua oara. Reusesc sa scriu bine in engleza si sa citesc filmele cu scrisul in engleza. Ma descurc cu multe teme in engleza( aeroport,bucatarie,casa,vacanta etc. si cu ajutorul altor materiale de pe youtube). Pacat ca nu am sectiunea de TRADUCERI,SI CUVINTE imi lipseste ma descurc cum pot. Multumesc duolingo pentru tot!!!!!!!

acum 1 an

7 comentarii


https://www.duolingo.com/CojGab

sunt incepator .... 2 saptamani . Merge ok .... acumulez incet dar sigur ... cite nivele sunt ?

acum 1 an

https://www.duolingo.com/hulpeileana

Buna! Eu l-am parcurs de doua ori fara sa fac scurtaturi adica lectie dupa lectie si am constatat ca inteleg vorbitul si scrisul mult mai bine!!!!!!!Nivele am inteles ca se putea ajunge pana la 25 cand se faceau traduceri acum nu se mai fac sunt anulate si am ajuns abia la 16.E un antrenament bun de invatat engleza pt. turisti!!!! Succes la invatat si cred ca nu conteaza nivelul conteaza cum te descurci !!!!!!!

acum 1 an

https://www.duolingo.com/CojGab

dupa ce termini un ciclu de invatat , merita sa o iei de la capat ? testul de la inceput te arunca intr-un nivel mai greu ?

acum 1 an

https://www.duolingo.com/ionescu601687

Cred ca nu e numai pentru turisti, sunt multi oameni care nu stiu ce inseamna articol sau adjectiv, in toata lumea. Cei care vor sa lucreze intr-o anumita specialitate trebuie sa-si completeze engleza, dar si pentru cei care se uita la filme in engleza sau la reclame, cursul este util si gratuit.

acum 1 an

https://www.duolingo.com/Magda318374
  • 12
  • 5
  • 4
  • 3
  • 3
  • 2
  • 6

La fiecare lectie?5.La al 5-elea se face auriu capitulul.Eu am reusit sa fac cateva aurii.

cu 7 luni în urmă

https://www.duolingo.com/ViorelChen

Stiti sa existe un alt curs asemanator pe internet? Poate unul mai complex? mersi.

acum 1 an

https://www.duolingo.com/Lawrencen150

Unul din cele mai bune, cred. Marele avantaj este poti face si conversatie cu un profesor zilnic. https://www.englishcentral.com

cu 10 luni în urmă
Învață limba Engleză în numai 5 minute pe zi. Gratuit.